Google Maps: Ce face Functia NOUA Lansata Astazi

Google Maps are parte de o noua functie astazi, aplicatia pentru iPhone si Android primind din partea celor de la Google o schimbare ce va fi apreciata de multi.

Google Maps face Functia NOUA Astazi feat

Google Maps are parte de actualizari aproape zilnice din partea companiei Google, astfel ca azi vorbim despre o noua schimbare pe care compania americana o ofera pentru aplicatiile iPhone si Android ale utilizatorilor. In imaginea de mai jos puteti vedea despre ce este vorba, aplicatiile Google Maps avand implementata posibilitatea de a efectua cautari printre review-urile lasate de catre diversi utilizatori pentru locatiile pe care le-au vizitat.

Google Maps ne permite sa lasam review-uri pentru aplicatii in ideea de a anuntat alte persoane in legatura cu ceea ce urmeaza sa gaseasca acolo, si care a fost experienta noastra in respectiva locatie. Review-urile sunt foarte utile si vor sta la baza unor noi functii ale Google Maps care vor fi lansate in vara, dar astazi vorbim despre optiunea de a efectua cautari dupa cuvinte cheie printre review-urile lasate de catre oricine la o locatie vizibila in platforma.

Google Maps: Ce face Functia NOUA Lansata Astazi

Google Maps face Functia NOUA Astazi

Google Maps afiseaza o bara de cautare printre review-uri asa cum vedem in orice alta aplicatie unde sunt prezente texte, cei de la Google incercand sa ne ajute sa descoperim doar informatiile relevante dintre cele publicate de oameni. Folosind aceasta noua functie de cautare printre review-urile vizibile in Google Maps vom putea gasi mai usor detaliile care conteaza pentru noi, iar asta deoarece unele review-uri pot fi lungi si fara rost, sau informatii utile pentru noi/cineva.

Google Maps are implementata aceasta functie fara fast, compania Google preferand sa o ofere si sa-i lase pe utilizatori sa o descopere singuri, iar mai apoi sa comenteze in legatura cu utilitatea si oportunitatea oferirii sale. Google Maps are in momentul de fata aceasta functie disponibila pentru aplicatia dedicata telefoanelor Android, insa teoretic nu ar trebui sa treaca foarte mult timp pana cand sa o vedem inclusiv in iPhone, daca nu cumva va apare deja.