iOS 11.4: Cum Activezi Functia Lansata la 1 An dupa Prezentare

iOS 11.4 are lansata o noua functie pentru iPhone, iPad si iPod Touch de catre compania Apple, ea fiind oferita la un an dupa prezentare, iar asa o poti activa.

ios 11.4 activeaza mesaje in icloud

iOS 11.4 vine cu o noua functie pe care compania Apple a lansat-o la un an dupa ce a prezentat-o pentru toata lumea si a promis ca o va lansa in toamna anului trecut, dar iata ca o ofera abia in acest moment. Vorbesc despre functia Messages in iCloud, sau Mesaje in iCloud, ea permitand sincronizarea mesajelor din aplicatia Messages, Mesaje, in oricare dintre iPhone, iPad, si iPod Touch-urile logate cu acelasi Apple ID pentru iCloud.

Pentru a activa aceasta functie a iOS 11.4 pe iPhone si iPad va trebui sa faceti urmatorii pasi:

  1. Faceti update la iOS 11.4.
  2. Activati autentificarea in 2 pasi pentru Apple ID-ul vostru prin appleid.apple.com.
  3. Deschideti aplicatia Settings, Configurari.
  4. Accesati meniul iCloud prin apasarea pe sectiunea din partea superioara a aplicatiei Settings, Configurari.
  5. Acum accesati sectiunea iCloud.
  6. Asigurati-va ca optiunea Messages, Mesaje este activa.

ios 11.4 activeaza mesaje in icloud 1

Cum functioneaza Mesaje in iCloud ?

In momentul in care ati primit un mesaj nou in iOS 11.4 cu functia Messages in iCloudMesaje in iCloud, activa, el va fi sincronizat si afisat automat in aplicatia Mesaje, Messages, din toate iDevice-urile logate la iCloud cu acelasi Apple ID. Aceeasi procedura este valabila inclusiv pentru mesajele sterse, ele disparand imediat din toate iDevice-urile, astfel ca puteti avea control total si rapid asupra conversatiilor pe oricare dintre iDevice-urile voastre, totul multumita infrastructurii iCloud a Apple.

iOS 11.4 aduce aceasta functie abia acum deoarece Apple a testat-o indelung pe iPhone, iPad si iPod Touch, oferind-o chiar in versiunile beta ale iOS 11.3, dar din pacate ea nu a fost suficient de bine pregatita pentru a fi oferita. Cei de la Apple au reusit totusi sa finalizeze dezvoltarea pentru iOS 11.4, asa ca acum oricine o poate folosi, insa daca folositi acelasi Apple ID pe iDevice-uri utilizate de persoane diferite, ar fi bine sa evitati functia, deoarece mesajele vor aparea, sau disparea, pentru toata lumea.