Windows 10: Actualizare FORTATA la April 2018 Update

Windows 10 vine si cu o surpriza neplacuta pentru utilizatori, deoarece Microsoft pare sa-i forteze sa instaleze April 2018 Update in calculatoare, in ciuda problemelor.

Windows 10 Actualizare FORTATA April 2018 Update

Windows 10 are numeroase probleme din cauza April 2018 update, compania Microsoft fiind constienta de existenta lor si incercand sa le rezolve, insa din pacate se pare ca nu-i lasa pe utilizatori sa se protejeze de ele. Conform unora dintre cei care folosesc Windows 10 in viata de zi cu zi, compania Microsoft forteaza instalarea April 2018 Update chiar si pe calculatoarele unde a fost blocata instalarea actualizarilor chiar de catre utilizatori.

Windows 10 ignora aceasta setare facuta de catre utilizatori si descarca actualizarea, cerandu-le mai apoi oamenilor sa o instaleze, iar asta desi multi o evita din cauza numeroaselor probleme grave pe care le are. April 2018 Update pentru Windows 10 poate chiar sa blocheze in totalitate unele calculatoare, astfel ca multa lume prefera sa nu instaleze actualizarea si sa astepte noi patch-uri care sa ofere o experienta de utilizare normala in locul celei existente in acest moment.

Windows 10: Actualizare FORTATA la April 2018 Update

Windows 10 are deasemenea probleme grave de compatibilitate cu unele componente din calculatoarele utilizatorilor, blocand complet PC-urile, sau fortand reinstalarea sistemului de operare imediat dupa instalarea actualizarii. Problemele sunt atat de grave incat in unele cazuri utilizatorii sunt nevoiti sa piarda date pentru a-si putea folosi calculatoarele cu Windows 10, insa in ciuda acestor lucruri, descarcarea este facut automat, iar oamenii sunt bombardati cu mesaje pana cedeaza si instaleaza April 2018 Update.

“MICROSOFT APPEARS to be making up its own rules regarding Windows updates once again as users report that they are being forced to download Windows 10 version 1803 (Spring Update) – even if they had set the option to defer the update. Microsoft is doing it’s “mummy knows best” routine again and is rolling out the latest version even to people who have expressly opted out.”

Windows 10 nu este la prima problema de acest gen, cei de la Microsoft bagand pe gaturile utilizatorilor si o alta actualizare desi acestia alesesera sa nu faca instalarea, asa ca nu vorbim despre ceva ce se intampla in premiera. Din pacate pentru unii dintre cei care folosesc Windows 10, instalarea April 2018 update nu mai este o chestiune de alegere, ci una de “speranta”, adica speranta ca instalarea actualizarii nu va strica PC-ul si nu va duce la pierderea unor date importante, totul din cauza Microsoft.