iCEE.fest 2018 aduce Gigantii Internetului la Bucuresti, Biletele sunt la Promotie

iCEE.fest 2018 se desfasoara intre 14 si 15 iunie in Bucuresti si aduce gigantii internetului in tara noastra pentru cea mai mare conferinta despre digital si tehnologie.

iCEE.fest 2018

iCEE.fest 2018 aduce si anul acesta in Romania reprezentanti ai celor mai mari companii din lume pentru a discuta cele mai noi tendinte in lumea digitala, dar si in lumea tehnologiei. Vorbim despre speaker cu functii importante in companii precum Facebook, Google, The New York Times, Shazam, CNN sau Netflix, ei urmand a sustine prezentari pe cele 7 scene ale evenimentului in baza a 9 teme principale de continut care au fost anuntate.

iCEE.fest 2018 aduce aproape 200 de reprezentanti ai celor mai mari companii de pe glob pentru a discuta despre realitate virtuala, realitate augmentata, advertising, ecommerce, medicina digitala, startup-uri si o multitudine de alte subiecte foarte interesante. Vorbim despre una dintre cele mai mari conferinte despre digital si tehnologie din Europa, ea punand Bucurestiul pe harta marilor huburi de tehnologie de pe continentul european.

iCEE.fest 2018 propune pentru urmatoarele 9 lunii de continut pentru prezentarile care vor avea loc intre 14 si 15 iunie in Bucuresti :

  1. Disruption by Tehnology – despre cum tehnologia schimbă modelele de business
  2. VR/AR & Creativity – campanii virale spectaculoase si proiecte VR în experiență de cinema
  3. Advertising & Marcom – cele mai noi tendințe în comunicarea comercială online
  4. Digital Content & AdTechnology – provocările la care sunt supusi producătorii de conținut si cum pot isi pot monetiza traficul într-o industrie dominată de Google si Facebook
  5. eCommerce & Retail – linie dedicată celor care vând online produse si servicii
  6. Fintech, Blockchain & Cryptocurrencies – o scenă separată dedicată lumii financiar-bancare si a noilor tehnologii din domeniu
  7. eHealth & MedTech – transformările aduse de digital în medicină si relația cu pacienții, în parteneriat cu prestigiosul program Stanford Medicine X
  8. Tech & Democracy – despre impactul tehnologiei în comunicarea publică si politică, în parteneriat cu Majoritas
  9. Startups & Investments – o scenă dedicată antreprenorilor, fondurilor de investiții si startupurilor

iCEE.fest 2018 incepe pe 14 iunie in Bucuresti, insa astazi si in prima parte a zilei de maine inca mai poti cumpara bilete cu reduceri substantiale pentru toate prezentarile ce vor avea loc. Daca esti student, atunci poti beneficia si de reducere de 50% pentru biletele la iCEE.fest 2018,

Printre cei mai importanti speakeri ii veti regasi pe: Gerd Leonhard, autorul celebrei cărți “Technology vs. Humanity”, David Scheider, co-autor al comediei “The Death of Stalin”, futuristul Simon GoslingBrian Wong, cel mai tânăr antreprenor din digital & tech care a primit finanțare si autor al cărții “The Cheat Code”sau Grant Sabatier – un milionar in bitcoin si promotor al metodelor alternative de economisire – dar si mulți alții, listați aici.

Lista biletelor disponibile este aici. Prețurile se vor majora vineri, 1 iunie. Pentru elevi si studenți accesul se poate obține gratuit, prin înscrierea la Bursele iCEE.fest, aici.