WWDC 2018: Ce Produse va Lansa Compania Apple ?

WWDC 2018 incepe peste doar cateva zile, iar astazi afam si ce anume urmeaza compania Apple sa anunte pentru clientii din lumea intreaga in conferinta de inceput.

WWDC 2018 Produse Lansa Apple

WWDC 2018 incepe pe 4 iunie, iar acum stim sigur ca vom vedea iOS 12, macOS 10.14, watchOS 5, si alte sisteme de operare prezentate cu noutatile importante ce vor fi oferite anul acesta pentru noi. Separat de ele, era zvonita prezentarea unei varietati de produse noi de catre compania Apple, de la noi modele de MacBook-uri si pana la tablete iPad, sau chiar un iPhone SE 2, insa realitatea este ca Apple va tine evenimentul centrat pe software.

WWDC 2018 ne va aduce de la compania Apple noi functii pentru sanatate care vor fi integrate in iOS 12, ele permitandu-ne sa aflam cat tim petrecem in aplicatii, iar un ARKit 2 va aduce jocuri multiplayer cu realitat augmentata, plus alte noutati. Apple ar putea anunta deasemenea intentia de a permite rularea de aplciatii pentru iOS si pe Mac-uri, insa sistemul nu ar fi 100% gata in 2018, acest zvon fiind prezentat de multiple surse pana acum.

WWDC 2018: Ce Produse va Lansa Compania Apple ?

WWDC 2018 urmeaza sa aduca deasemenea functii pentru oprirea afisarii de notificari pentru perioade scurte de timp, functii pentru urmarirea burselor, Animoji pentru FaceTime, noi functii pentru apeluri video si alte noutati minore. Apple nu va aduce schimbari majore pentru sistemele de operare dedicate produselor sale, preferand in schimb sa rezolve problemele de functionare si sa imbunatateasca performantele generale.

“The company is working on a pair of new Apple Watches that keep the overall size of the current models, but include slightly larger, edge-to-edge screens, according to a person familiar with the product’s development. These changes will be the most notable external enhancements since the Watch launched about three years ago, but the new models will still support watch bands from earlier models, another person said.”

Apple are totusi in dezvoltare noutati pentru Mac si iPad, insa marea schimbare va veni pentru Apple Watch, noi modele cu ecrane mai mari, dar carcase de aceeasi dimensiune fiind pregatite de catre Apple. Desigur ca si tablete iPad Pro cu Face ID vor fi lansate in toamna, cei de la Apple preferand sa ofere noutatile incetul cu incetul, in loc sa le anunte pe toate deodata, asa cum asteapta cu nerabdare cam toti clientii din lumea intreaga de ceva timp.