macOS High Sierra 10.13.5 a fost Lansat de Apple

macOS High Sierra 10.13.5

macOS High Sierra 10.13.5 a fost lansat de catre compania Apple in cursul noptii trecute, cei din Cupertino oferind actualizarea pentru toti utilizatorii de Mac-uri. macOS High Sierra 10.13.5 a fost testat impreuna cu iOS 11.4 in ultimele luni si a fost lansat la doar doua zile din momentul in care actualizarea pentru iPhone si iPad a inceput sa fie distribuita, asa ca le puteti instala pe ambele.

macOS High Sierra 10.13.5 aduce doar imbunatatiri ale performantelor, stabilitatii, si securitatii Mac-urilor, compania Apple activand intr-un final si functia Messages in the iCloud. Separat de asta nu exista alte noutati importante de care sa va bucurati, asa ca ramane doar sa instalati actualizarea prin Mac App Store.

“The macOS High Sierra 10.13.5 update improves the stability, performance, and security of your Mac and is recommended for all users. This update adds support for Messages in iCloud, which lets you store messages with their attachments in iCloud and free up space on your Mac. To enable Messages in iCloud, go to Preferences in Messages, click Accounts, then select “Enable Messages in iCloud”.”