iOS 11.3.1 Jailbreak: ATENTIE, Cum te Pregatesti de Lansare!

iOS 11.3.1 jailbreak pentru iPhone, iPad si iPod Touch a fost confirmat pentru lansare, iar dezvoltatorul solutiei ne spunem cum ne preagtim pentru ea.

iOS 11.3.1 Jailbreak ATENTIE Pregatesti Lansare

iOS 11.3.1 jailbreak va fi lansat pentru iPhone, iPad si iPod Touch, acest lucru este cat se poate de sigur, dezvoltatorul solutiei de jailbreak Electra confirmand dezvoltarea sa. Separat de mesajele publicate in cadrul retelei de socializare Twitter zilele trecute, acum inclusiv in cadrul website-ului Electra exista un mesaj care spune ca iOS 11.3.1 Jailbreak iOS 11.3.1 jailbreak ai lansat.

iOS 11.3.1 jailbreak ar putea fi indisponibil pentru orice versiuni inferioare, pana la iOS 11.1.2, asa ca dezvoltatorul solutiei de jailbreak Electra recomanda upgrade la iOS 11.3.1. In momentul de fata nu exista detalii cu privire la versiunile iOS pentru care va exista suport pentru aceasta solutie de iOS 11.3.1 jailbreak, deci putem presupune ca el va fi limitat.

iOS 11.3.1 Jailbreak: ATENTIE, Cum te Pregatesti de Lansare!

iOS 11.3.1 Jailbreak ATENTIE Pregatesti Lansare 1

Daca solutia de iOS 11.3.1 jailbreak nu va functiona si cu alte versiuni anterioare, atunci este recomandabil sa ascultati atentionarea dezvoltatorului si sa instalati iOS 11.3.1. In momentul de fata compania Apple inca mai permite instalarea iOS 11.3.1 pe iPhone, iPad, si iPod Touch, asa ca va recomand sa folositi iTunes pentru a face instalarea chiar acum.

iOS 11.3.1 jailbreak va fi disponibil totusi fara suport oficial pentru Cydia, si pentru unele dintre plugin-urile foarte importante pentru tweak-uri, deci ar fi bine sa fiti pregatiti pentru probleme. Partea buna este ca multumita acestei solutii de iOS 11.3.1 jailbreak veti putea modifica telefoanele si tabletele voastre dupa bunul plac, asa ca acum trebuie sa aveti doar rabdare.