iPhone: BLOCHEAZA ORICE Telefon cu aceste Buguri

iPhone are parte de noi buguri in iOS 11, compania Apple lasand cateva probleme in sistemul de operare pentru telefoane care permit blocarea lor de catre oricine.

iPhone BLOCHEAZA ORICE Telefon Buguri

iPhone are iar parte de o serie de buguri in sistemul de operare iOS, inclusiv in iOS 11.4, care permit blocarea completa a telefoanelor, astfel incat acestea sa trebuiasca repornite. In clipul video de mai jos puteti vedea cum se manifesta intreaga problema pe telefoanele iPhone ale companiei Apple, insa e destul de neobisnuit ca Apple sa tot aiba probleme de acest gen.

iPhone a avut in prima parte a acestui an prezenate alte probleme din cauza carora puteau fi blocate diverse aplicatii, sau chiar telefoanele in sine, asa ca nu vorbim de ceva chiar nou. In ciuda acestui lucru, telefoanele iPhone nu ar trebui sa aiba buguri de acest gen care sa permita blocarea totala a dispozitivelor, astfel incat ele sa nu mai poata fi folosite.

Partea proasta este ca problemele exista inclusiv in iOS 11.4, astfel ca Apple le va rezolva, cel mai probabil abia cand va lansa iOS 11.4.1, care acum este oferit in versiune beta.

Articolul precedentFacebook: Actualizarea Noua Lansata pentru Aplicatii astazi
Articolul următormacOS 10.14: TREI NOUTATI MAJORE Dezvaluite de Apple
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.