Google Assistant: Functia care a SPERIAT Internetul

Google Assistant are prezentata o noua functie la care putini s-au gandit, dar care a reusit sa sperie internetul si a generat multe discutii aprinse.

Google Assistant Functia SPERIAT Internet

Google Assistant este cel mai bun asistent personal pentru telefoane, tablete, smartwatch-uri si cam orice fel de gadget interconectat la care va ganditi, cei de la Google implementand in mod constant functii noi pentru el. Din pacate, Google Assistant a fost utilizat recent pentru ceva ce a speriat foarte multa lume de pe intregul internet, asistentul personal al Google fiind folosit pentru a declansa o arma, iar asta a dat nastere la multe discutii online.

Google Assistant integrat intr-o boxa inteligenta Google Home este folosit pentru a controla arma ce trage intr-un mar, ideea din spatele proiectului fiind de a demonstra la ce pot fi folosite sistemele de acest gen de la distanta. Practic, vorbim despre o arma neletala conectata la un dispozitiv special care la randul sau era controlat cu un alt dispozitive ce putea fi controlat folosind Google Assistant si comenzi vocale date de utilizatori.

Google Assistant: Functia care a SPERIAT Internetul

Google Assistant a fost folosit in acest moent pentru a arata lumii intregi in ce mod poate fi exploatata inteligenta artificiala pentru a face rau, insa desigur ca e nevoie de interactiune umana pentru a indeplini totul. Google Assistant nu este singurul asistent personal care poate fi folosit in acest mod, deoarece inclusiv Siri, Amazon Alexa, sau Cortana pot avea software-ul folosit pentru a controla diverse tipuri de arme intr-un moment, sau altul.

Google Assistant este un software gandit pentru a ajuta utilizatorii sa descopere informatii de pe intregul internet, si sa controleze inclusiv casele inteligente, insa iata ca si armele pot fi controlate cu un asemenea tip de software. Desigur ca Google poate controla tipurile de comenzi pe care Google Assistant le poate intelege si executa, insa compania americana nu va limita in vreun fel modul in care utilizatorii interactioneaza cu software-ul, asa ca e foarte posibil sa vedem si alte demonstratii similare.