iPhone 5S: Comparatia Performantelor pe iOS 7 – iOS 11

iPhone 5S este prezentat astazi intr-o comparatie care ne arata cum s-au schimbat performantele pe iOS 7, iOS 8, iOS 9, iOS 10 si iOS 11 de-a lungul timpului.

iPhone 5S Comparatia Performantelor iOS 6 iOS 11

iPhone 5S este in momentul de fata cel mai vechi telefon Apple care inca mai are suport in cele mai noi versiuni ale sistemului de operare iOS, telefonul fiind lansat in anul 2013. Performantele pot deveni cea mai mare problema pentru un telefon atat de vechi, iar mai jos aveti o comparatie intre iOS 7, iOS 8, iOS 9, iOS 10 si iOS 11 pe telefonul iPhone 5S.

iPhone 5S are performantele cele mai bune pentru pornire pe iOS 7, asa cum era de asteptat, iar desigur ca in iOS 11 are performantele cele mai proaste, diferentele fiind destul de mari. Pentru utilizarea sistemului de operare, animariile ruleaza in iOS 11 mult mai bine decat in iOS 10 si iOS 9, uneori aproape la fel de bine precum in iOS 7, ceea ce este surprinzator.

iPhone 5S: Comparatia Performantelor pe iOS 6 – iOS 11

In cazul utilizarii aplicatiilor, iOS 7 ramane fara discutie cel mai rapid sistem dintre toate, iar iOS 11 nu mai are performante la fel de bune, asta in principal din cauza animatiilor mai lungi. Nici pentru folosirea Siri lucrurile nu stau mai bine, desi aici iOS 7 nu a avut castig de cauza in chiar orice test, insa nici iOS 11 nu s-a descurcat la fel de bine ca in cele anterioare.

In cazul aplicatiilor terte, cu cat este mai vechi sistemul de operare, cu atat se incarca mai repede aplicatiile, pentru ca in iOS 11 ele sa se incarce cel mai greu dintre toate. Nici la testele de performante situatia nu e mai buna, iOS 7 oferind performantele cele mai bune, iar iOS 11 cele mai proaste, iar acum e interesant de vazut ce va oferi iOS 12, care ar trebui sa ruleze pe acest model.