Google Pixel 3: EXCLUSIV, Specificatiile Noilor Ecrane

Google Pixel 3 si Pixel 3 XL au astazi dezvaluite in exclusivitate specificatiile noilor ecrane pe care compania Google vrea sa le foloseasca in aceasta toamna.

Google Pixel 3 Specificatii Noi Ecrane

Google Pixel 3 si Google Pixel 3 XL revin astazi in atentia noastra deoarece aflam care vor fi specificatiile noilor ecrane pe care compania Google intentioneaza sa le foloseasca in telefoanele pe care le va pune in vanzare in acest an. Desi multa lume asteapta lansarea seriei Google Pixel 3 pe pietele globale, din pacate nu ambele telefoane vor avea parte de schimbari importante, ci doar modelul XL, unde cei de la Google vor adopta trend-ul industriei.

Google Pixel 3 urmeaza sa fie lansat de catre cei de la Google cu un ecran care are diagonala de 5.3 inch, in timp ce pentru Google Pixel 3 XL urmeaza sa fie folosit un ecran care are diagonala de 6.2 inch, insa care are decupaj. Practic Google Pixel 3 va fi lansat de catre cei de la Google fara decupaj pentru ecran, in timp ce Google Pixel 3 XL va avea un decupaj integrat, deci Google urmeaza sa ofere spatiu imens pentru vizualizarea de imagini.

Google Pixel 3: EXCLUSIV, Specificatiile Noilor Ecrane

Google Pixel 3 Specificatii Noi Ecrane 1

Google Pixel 3 si Google Pixel 3 XL aveau anuntata aceasta schimbare interesanta, iar daca va uitati la imaginea de mai sus veti intelege de ce persoanele care doresc sa cumpere cele doua modele de telefoane vor avea o alegere grea. Cei care doresc sa ramana la vechiul design de telefoane mobile vor alege Google Pixel 3, in timp ce oamenii care vor sa beneficieze de cele mai noi tipuri de tehnologii pentru telefoane vor alege Google Pixel 3 XL.

Google Pixel 3 si Google Pixel 3 XL sunt pregatite pentru lansare undeva spre sfarsitul acestui an de catre compania Google, americanii intentionand sa isi puna telefoanele in vanzare undeva prin luna octombrie. Telefoanele din seria Google Pixel 3 ar trebui deasemenea sa fie vandute la preturi mai mici decat cele percepute pentru seria anterioara, cei de la Google putand genera vanzari mult mai bune cu ele in comparatie cu cele inregistrate in anul trecut.