iOS 12: Vezi LIVE LANSAREA pe iPhone, Android, Windows si Mac

iOS 12 are lansarea transmisa live de catre Apple pe 4 iunie, iar acum afli cum vezi totul in direct de pe iPhone, Android, Windows, Mac, Linux, si alte dispozitive.

iOS 12 LIVE LANSAREA iPhone, Android, Windows Mac

iOS 12 are transmisa live lansarea astazi de catre compania Apple, americanii permitandu-le utilizatorilor sa vada intregul eveniment de pe iPhone, iPad, iPod Touch, Mac, Apple TV, dar si calculataorele care ruleaza Windows si Linux, sau chiar de pe Android. Cei de la Apple vor ca un numar cat mai mare de persoane sa urmareasca transmisiunea de astazi, asa ca vor oferi un link pentru live video stream chiar diseara.

iOS 12 va avea lansarea transmisa live incepand cu ora 20:00, ora Romaniei, iar in baza a ceea ce am vazut in anii trecuti, putem trage concluzia ca evenimentul ar trebui sa dureze cam 2 ore, in functie de ce va fi prezentat. iOS 12 va avea noutatile prezentate de catre compania Apple impreuna cu cele ale macOS 10.14, tvOS 12, watchOS 5, si cine stie ce alte surprize mai au pregatite cei din Cupertino, inclusiv in ceea ce priveste produse noi.

iOS 12 nu va avea lansarea transmisa in direct pe YouTube, cei de la Apple preferand sa le ofere oamenilor doar posibilitatea de a o vedea direct de pe website-ul sau, ori de pe Apple TV-uri folosind aplciatia Apple Events. Totul va incepe la ora 20:00, si va astept pe iDevice.ro incepand cu ora 19:30 pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa anunte compania Apple. Va recomand sa instalati aplicatia iDevice.ro, sau sa va abonati la notificarile Push pentru desktop si Android pentru a afla noutatile in timp real.

iOS 12: Vezi LIVE LANSAREA pe iPhone, iPad, iPod Touch si Mac

Lansarea iOS 12 poate fi vazuta cel mai simplu de pe iPhone, iPad, iPod Touch si Mac, deoarece tot ce va trebui sa faceti este sa accesati website-ul Apple. Acolo va exista un stream LIVE de la lansarea iOS 12, el urmand a fi disponibil incepand cu ora 20:00 cand va incepe sa ruleze si veti putea vedea tot ceea ce se intampla in McEnery Convention center.

“This stream is best experienced on an iPhone, iPad, or iPod touch using Safari on iOS 10 or later; a Mac using Safari on macOS Sierra 10.12 or later; or a PC using Windows 10 and Microsoft Edge. Streaming to Apple TV via AirPlay requires an Apple TV (2nd generation or later) with the latest Apple TV software or tvOS. Other platforms may also be able to access the stream using recent versions of Chrome or Firefox (MSE, H.264, and AAC required).”

Conferinta pentru ansarea iOS 12 va avea o durata de cel putin 2 ore, estimez eu, avand in vedere ca vor fi anuntate cel putin patru sisteme de operare. In aceasta idee, va recomand sa va conectati in prealabil la o retea Wi-Fi de mare viteza pentru a fi siguri ca vedeti toate noutatile iOS 12 fara a fi intrerupti, dar si fara a va gandi ca va consumati tot traficul de internet din abonament.

Lansarea iOS 12 va avea LIVE transmisiunea disponibila prin browserul Safari, insa puteti incerca si cu altele, desi nu v-as recomanda sa va faceti mari sperante ca va merge.

Lansarea iOS 12 – LIVE conferinta pe Windows si Linux

iOS 12 este dedicat iDevice-urilor celor de la Apple, insa daca sunteti pagani si nu faceti parte din cultul Apple si nu aveti inclusiv un Mac, inca, atunci puteti vedea prezentarea LIVE si pe Windows sau Linux. Nu va fi chiar atat de simplu precum in cazul unui produs al companiei Apple, insa veti putea vedea oricum tot ceea ce se anunta in legatura cu lansarea iOS 12 ce are loc in San Jose, California.

Lansarea iOS 12  LIVE este mult mai usor de vazut daca folositi sistemul de operare Windows 10 si browserul Microsoft Edge. Pentru acestea, compania Apple transmite intreaga conferinta de lansarea iOS 12 LIVE direct de pe website-ul sau, asa ca va trebui doar sa intrati acolo pentru a urmari intreaga transmisiune fara a va mai complica cu ceea ce vedeti mai jos. In Google Chrome si Firefox ar trebui sa vedeti foarte usor transmisiunea de pe website-ul Apple, daca aveti cele mai recente versiuni instalate.

Lansarea iOS 12 va putea fi vazuta si de catre cei cu Linux, sau cei care folosesc alte sisteme de operare folosind instructiunile de mai jos :

  • Descarcati VLC pentru Windows si Linux de aici.
  • Instalati VLC in calculatorul vostru, apoi deschdeti-l.
  • Acum din meniul aflat in partea superioara stanga, va trebui sa accesati sectiunea Media, apoi Open Network Stream.
  • Introduceti acest link in VLC:
  • Acum apasati butonul Play si veti putea urmari conferinta in liniste.

iPhone X si iPhone 8 - LIVE PREZENTARE pe iPhone, Windows, Android

Lansarea iOS 12 LIVE pe Android si alte sisteme mobile

iOS 12 sunt gandit si pentru a atrage noi fani ai platformei Android, iar prezentarea LIVE va putea fi vazuta inclusiv pe aceste telefoane, chiar daca nu foarte usor. Va trebui sa va folositi din nou de aplicatia VLC< sau oricare alta pentru streaming video si asa veti putea vedea fara probleme LIVE lansarea iOS 12 facuta de catre compania Apple direct din San Jose, California.

Conferinta pentru lansarea iOS 12 va putea fi urmarita de catre orice utilizator Android pe telefon sau tableta urmand pasii de mai jos :

  • Descarcati aplicatia VLC din Google Play Store de aici.
  • Deschideti aplicatia VLC pe terminalele voastre Android.
  • Mergeti in meniul pentru accesarea stream-urilor web.
  • Introduceti acesti link:
  • Apasati butonul Start si vizionare placuta.

Lansarea iOS 12 LIVE pe Apple TV

Lansarea iOS 12 va avea, desigur, prezentarea LIVE inclusiv pe Apple TV, insa aici va trebui sa folositi aplicatia Apple Events pentru a vedea transmisiunea. Compania Apple a listat deja acolo evenimentul pentru lansarea iOS 12, asa ca va trebui doar sa il accesati si sa asteptati ca toate noutatile importante sa fie dezvaluite oficial de catre cei de la Apple in aceasta seara.

Nu uitati sa reveniti la ora 20:00 pentru a vedea link-urile de stream LIVE pentru lansarea iOS 12.