iOS 12 aduce pe iPad o functie MAJORA a iPhone

iOS 12 le va oferi utilizatorilor de tablete iPad posibilitatea de a se bucura de o functie foarte utila oferita pentru telefoanele iPhone.

iOS 12 functie majora iPad

iOS 12 aduce pentru multe iPhone, iPad si iPod Touch-uri o gama variata de functii noi pe care unele persoane le cereau inca de acum cativa ani, insa pe iPad acude ceva special. Mai exact, compania Apple s-a gandit ca n-ar strica daca utilizatorii de tablete iPad ar avea incepand cu iOS 12 si gesturile implementate in iPhone X anul trecut, cand a fost lansat.

iOS 12 aduce pe tabletele iPad exact aceleasi gesturi pe care le avem pe iPhone X in acest moment, ideea celor de la Apple fiind de a simplifica modul in care sunt folosite tablete. Ca sa fiu sincer, unele dintre gesturile iPhone X chiar sunt utile, insa Apple ar trebui sa le si permita oamenilor sa aleaga cum sa foloseasca gesturile in iOS 12, lucru care desigur ca nu se intampla.

“iOS 12 for iPad includes updated gestures that make it easier to navigate. You can now go to the Home screen by swiping anywhere on the Dock. Get to Control Center more conveniently with a swipe from the top-right corner.”