Prima Pagina iOS 12 iOS 12: Cresteri COLOSALE ale Performantelor iPhone si iPad

iOS 12: Cresteri COLOSALE ale Performantelor iPhone si iPad

iOS 12 ar trebui sa aduca o crestere uriasa in performantele iPhone si iPad, compania Apple promitand imbunatatiri colosale pentru utilizatorii sai.

22

iOS 12 Cresteri Performantelor iPhone iPad

iOS 12 a fost prezentat de catre diverse zvonuri ca fiind gandit pentru a imbunatati radical performantele iPhone si iPad, iar compania Apple s-a laudat cu acest lucru in aceasta seara. Cei de la Apple spun ca performantele iOS 12 pe iPhone si iPad ar trebui sa se cam dubleze in unele privinte, si sa creasca cu macar pana la 40% in altele, insa asta ramane de vazut.

iOS 12 ar trebui sa deschida aplicatiile noastre cu pana la 40% mai repede decat iOS 11, in timp ce afisarea tastaturii ar trebui sa se faca cu pana la 50% mai repede decat in trecut. In cazul deschiderii aplicatiei Camera, vorbim despre o crestere de pana la 70% a rapiditatii cu care aceasta este descrisa, schimbarile in performante parand a fi uriase.

iOS 12: Cresteri COLOSALE ale Performantelor iPhone si iPad

iOS 12 ar trebui sa deschida aplicatiile de chiar 2 ori mai repede cand procesoarele iPhone si iPad functioneaza la frecventa maxima, deci teoretic totul ar trebui sa se deschida aproape instant. Apple spune ca toate aceste imbunatatiri pentru iOS 12 ar trebui sa fie disponibile pentru iDevice-urile noi, sau vechi, pana la iPhone 5S si iPad Air, inclusiv.

“Whether you’re using your iPhone or iPad, iOS has been enhanced for a faster and more responsive experience all around. Things you do all the time, like launching Camera and typing with the keyboard, happen faster than ever. And there are even more significant improvements when you’re doing a lot on your device at once. These enhancements improve performance on all supported devices, going all the way back to iPhone 5s and iPad Air.”

iOS 12 ofera aceste performante ridicate prin cresterea frecventei de lucru a procesorului cu putin timp inainte ca noi sa intreprindem o actiune, astfel ca toata puterea de procesare e imediat disponibila. Desi teoretic ar trebui sa avem parte de performante extrem de bune in iOS 12, sunt foarte curios sa aflu ce fel de impact va avea aceasta schimbare asupra autonomiei bateriei.

Articolul anterioriOS 12 aduce pe iPad o functie MAJORA a iPhone
Urmatorul articoliOS 12: Instaleaza Acum pe iPhone si iPad
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.