iOS 12: Schimbarea URIASA a Apple pentru iPhone si iPad

iOS 12 vine cu o schimbare uriasa din partea companiei Apple pentru iPhone si iPad, americanii dorind sa le ofere clientilor ceva complet nou pe iDevice-uri.

 

iOS 12 Schimbarea URIASA Apple iPhone iPad

iOS 12 va fi o actualizare majora pentru sistemul de operare al companiei Apple, acest lucru este foarte clar, dar nu chiar asa cum isi imagineaza majoritatea celor care folosesc iPhone, iPad si iPod Touch in momentul de fata. Cu 14 actualizari lansate pentru iOS 11 in ideea de a rezolva probleme de functionare, compania Apple a luat decizia ca iOS 12 sa fie un sistem de operare in care va pune accentul pe stabilitate si performante, nu pe functii noi.

iOS 12 este gandit pentru ca Apple sa nu mai fie nevoita sa rezolve 67 de probleme de functionare in 9 luni, cum s-a intamplat in cazul iOS 11, o crestere de 46% fata de ceea ce s-a intamplat in cazul iOS 10. Practic, iOS 11 pare sa fi fost cea mai problematica versiune a iOS lansata vreodata de catre compania Apple, iar cu iOS 12 americanii vor sa schimbe aceasta perceptie pentru a le oferi oamenilor o experienta mai buna de utilizare.

“Since September, Apple has issued 14 software updates for its mobile operating system, known as iOS, and fixed 67 software flaws—a 46% rise from the 46 bugs addressed in the same period a year earlier, according to a tabulation of Apple’s software-update notes, which offer a publicly available snapshot of software issues.”

iOS 12: Schimbarea URIASA a Apple pentru iPhone si iPad

iOS 12 trebuie sa fie un sistem de operare care sa functioneze cat se poate de corect pe un numar tot mai mare si mai diversificat de iDevice-uri, Apple renuntand la functii majore pentru a oferi o experienta mai buna. Avand in vedere faptul ca Apple vinde si telefoane exagerat de scumpe, pretentiile oamenilor pentru perfectiune sunt cu atat mai mari, iar iOS 12 ar trebui sa aduca putina “ordine” intr-un sistem de operare cam problematic.

“The recent uptick in software flaws reflects the challenge Apple’s engineering team has faced in recent years designing a system that works across a growing array of devices, former employees and analysts said. Apple’s engineering team is facing more challenging software problems than it did with earlier iPhone models. Each new release adds features and layers of code that can trigger a mistake in the underlying existing code, analysts said. The code just gets so big it becomes unwieldy, and that’s what’s happening at Apple.”

iOS 12 a fost prezentat intr-o varietate de zvonuri ca fiind o actualizare prin care cei de la Apple incearca sa repare relatia cu clientii nemultumiti din cauza faptului ca telefoanele si tabletele lor nu mai functioneaza la fel de bine. Numarul acestora este tot mai mare, chiar daca nu toata lumea are probleme suficient de deranjante in iOS 11, insa cei de la Apple stiu situatia reala a dificultatilor de utilizare ale sistemelor sale de operare, iOS 12 urmand a schimba asta.