Google Chrome: SCHIMBAREA pentru o Functie POPULARA

Google Chrome are parte de o schimbare interesanta pentru o functie foarte populara pe care toata lumea o utilizeaza zilnic, Google avand intentia de a ne oferi o experienta mai buna.

Google Chrome SCHIMBAREA Functie POPULARA 1

Google Chrome are parte de o schimbare foarte interesanta implementata de catre compania Google pentru cei care testeaza in momentul de fata versiunea Canary in propriile calculatoare in care exista suport. Vorbim despre versiunea Canary a Google Chrome care permite incercarea functiilor noi inainte de a fi lansate in mod oficial de catre compania Google, iar mai jos puteti vedea exact despre ce schimbare este vorba pentru browser.

Google Chrome urmeaza sa mute butonul pentru deschiderea de tab-uri noi, cei de la Google considerand ca acesta ar fi mult mai util daca ar fi pozitionat in partea stanga a sectiunii de tab-uri, in loc de partea dreapta a tab-urilor. Acum butonul pentru deschiderea unui tab nou in Google Chrome este vizibil la sfarsitul randului de tab-uri deja deschise de catre noi, iar uneori trebuie cautat de utilizator, insa in viitor Google vrea sa schimbe asta.

Google Chrome: SCHIMBAREA pentru o Functie POPULARA

Google Chrome SCHIMBAREA Functie POPULARA 1

Google Chrome testeaza in momentul de fata utilitatea acestui buton in partea stanga a sectiunii de tab-uri, iar daca suficient de multi utilizator vor considera ca schimbarea e utila, atunci ea va fi implementata in versiunea finala a browserului. Google Chrome are testate in mod constant functii noi de catre compania Google in versiunile Canary si Chromium, o multitudine fiind dezvaluite pana in prezent de catre cei care folosesc aceste build-uri ale browserelor.

Google Chrome are deja dezvaluita o schimbare substantiala de design pregatita de catre compania Google, unele dintre aceste modificari putand fi activate de catre oricine in acest moment, si v-am explicat zilele trecute cum faceti asta. Google Chrome a fost actualizat recent de catre compania Google si a avut implementate o varietate de noutati interesante de catre americani, insa descoperirea noilor schimbari sugereaza faptul ca urmeaza sa avem parte de si mai multe imbunatatiri in lunile urmatoare.