Google: Aplicatia SURPRIZA Lansata pe Telefoane

Google ofera o surpriza extrem de interesanta astazi prin lansarea unei noi aplicatii extrem de dorite, ea fiind oferita dupa multe cereri ale utilizatorilor.

Google Aplicatia SURPRIZA Lansat Telefoane

Google a lansat in mod surprinzator astazi o noua aplicatie pentru telefoane, compania americana oferindu-le utilizatorilor o functionalitate pe care multa lume o asteapta de ceva vreme intr-o aplicatie de acest gen. Mai exact, compania Google a lansat in cursul acestei zile aplicatia Google Lens pentru telefoanele Android in Google Play, noul titlu fiind disponibil pentru instalare chiar in acest moment, dupa ce a fost oferit doar ca functie in alte aplicatii.

Google permite folosirea aplicatiei Google Lens pentru a identifica o gama extrem de variata de obiecte, locatii, si nu numai, din lumea intreaga, totul folosind doar camera unui telefon mobil. Functionalitatea Google Lens a fost intens laudata de catre utilizatorii de telefoane Android de-a lungul timpului, iar cei de la Google au implementat in mod constant functii noi pentru a le oferi oamenilor noi si noi motive de a alege sa o foloseasca in viata de zi cu zi.

Google: Aplicatia SURPRIZA Lansata pe Telefoane

Google Aplicatia SURPRIZA Lansata Telefoane 1

Google permite nu doar identificarea de obiecte, operare de arta, semne, puncte de interes, etc, folosind Google Lens, ci si animale, plante, sau chiar tipuri de mancare, totul multumita inteligentei artificiale din spatele sau. Mai mult decat atat, cei de la Google sustin ca folosind Google Lens putem chiar sa alegem haine pe care sa le combinam si sa le cumparam, ceva ce alte aplicatii nu ofera intr-o functionalitate similara pentru utilizatorii din lumea intreaga.

Google a oferit pana in momentul de fata functionalitatea Google Lens doar in diverse aplicatii Android cu anumiti parteneri, insa acum aplicatia este oferita intr-o varietate de tari prin intermediul Google Play. Deocamdata cei de la Google au decizia de a nu oferi si o versiune pentru iPhone a aplicatiei Google Lens, insa avand in vedere popularitatea ei in momentul de fata, am incredere mare ca o versiune si pentru iOS va fi disponibila foarte curand.