Google Maps: Functia URIASA Anuntata OFICIAL

Google Maps are o noua functie extrem de importanta anuntata in mod oficial pentru utilizatorii din lumea intreaga, ea venind ca o surpriza pentru toti oamenii.

Google Maps Functia Anuntata OFICIAL

Google Maps are parte, multumita popularitatii sale enorme, de un anunt urias facut chiar in cursul zilei de ieri, platforma celor de la Google urmand a oferi o functie pe care nimeni, dar cred ca nimeni nu o credea posibila. Mai exact, compania Apple a anuntat ca incepand cu iOS 12 va permite folosirea Google Maps in CarPlay, aplicatia Waze urmand a fi deasemenea disponibila pentru a afisa informatii in ecranele de infotainment ale masinilor.

Google Maps are parte de integrare in CarPlay in toate masinile care au suport inclus, iar functia pe care cei de la Apple au anuntat-o este una uriasa, deoarece exista foarte multi utilizatori iPhone care abia asteapta sa scape de Apple Maps. Oferirea posibilitatii de a folosi Waze si Google Maps in CarPlay este o confirmare a faptului ca Apple Maps este inca foarte mult in urma acestor doua platforme competitoare, in special in tari ca Romania.

Google Maps: Functia URIASA Anuntata OFICIAL

Google Maps Functia Anuntata OFICIAL 2

Google Maps are functionalitate infinit mai buna decat Apple Maps in Romania, iar despre Waze nici macar nu mai incape indoiala, mai ales in orase extrem de aglomerate, precum Bucuresti, asa ca schimbarea este una de bun augur. Apple a anuntat ca Google Maps si Waze vor ajunge in CarPlay incepand cu iOS 12, deci oficial totul va fi disponibil abia din toamna, insa e posibil ca in perioada de testare beta sa vedem dovezi ale functionalitatii aplicatiilor.

Google Maps si Waze au nevoie de conexiuni de internet pentru a functiona, chiar si in CarPlay, insa acelasi lucru este valabil chiar si pentru Apple Maps, compania Apple evitand as permita folosirea aplicatiilor offline de navigare ghidata deocamdata. Cred ca intr-un final se va ajunge si in acel punct, insa pana atunci nu pot decat sa laud din plin decizia de a permite folosirea Google Maps si Waze in CarPlay incepand cu iOS 12 si toamna acestui an.

6 COMENTARII

  1. 89,99€ în 2015 + alte extraopțiuni între timp. Ne-au f*tut pe toți. Revin la Here. Și ei au hărți offline. Foloseam Here ca și navigator implicit pe vremea Nokia N8 prin 2010