iOS 12: 100 de Noutati ASCUNSE pe iPhone si iPad

iOS 12 are prezentate 100 de nouati ascunse care sunt disponibile pentru iPhone si iPad, compania Apple implementand foarte multe schimbari pentru utilizatori.

iOS 12 100 Noutati ASCUNSE iPhone iPad

iOS 12 are in clipul video de mai jos prezentate 100 dintre schimbarile mai mici pe care compania Apple nu a reusit sa le prezinte in cadrul conferintei de luni pentru iDevice-uri. V-am prezentat ieri 86 de noutati iOS 12 pentru iPhone si iPad, acelea fiind schimbarile importante pe care compania americana s-a gandit sa ni le ofere, insa acum vedem si restul.

iOS 12 va avea peste 200 de modificari implementate de catre cei de la Apple, aici incluzand nu doar modificari majore, ci si modificari mai putin importante. In general, fiecare actualizare majora a sistemului de operare iOS vine cu aproximativ 200 de schimbari implementate, aceasta fiind limita minima impusa de catre Apple pentru ingineri.

iOS 12 are deasemenea prezentate si cateva dintre bugurile pe care le veti intalni in dupa instalare pe iPhone si iPad, ceva ce este de asteptat de la o actualizare de acest gen. Toate aceste schimbari sunt vizibile in clipul video de mai jos, iar daca erati interesati sa aflati toate noutatile oferite de catre iOS 12, va recomand cu tarie sa il priviti cu atentie.