watchOS 5: ATENTIE, Beta 1 STRICA Apple Watch-urile

watchOS 5 beta 1 a fost retras de catre compania Apple din distributie din cauza unei probleme grave care strica Apple Watch-urile imediat dupa instalare.

watchOS 5 Beta 1 STRICA Apple Watch

watchOS 5 a fost lansat in prima versiune beta de catre compania Apple in cursul noptii de luni, iar desigur ca foarte multa lume s-a grabit sa testeze noutatile sale. Din pacate, se pare ca o problema aparuta in timpul instalarii watchOS 5 beta 1 pe Apple Watch a fortat compania Apple sa retraga din distributie acest build al sistemului de operare.

Apple spune ca modelele Apple Watch afectate de catre acest beta build pentru watchOS 5 au devenit complet nefunctionale din cauza problemei aparute in timpul instalarii. Apple le cere dezvoltatorilor sa contacteze echipele AppleCare pentru a avea unitatile reparate, sau inlocuite.

watchOS 5 beta 1 nu mai este disponibil nici in website-ul dedicat dezvoltatorilor de aplicatii pentru iOS, etc, insa nici prin intermediul sistemului Software Update, Actualizare Software. Acestea fiind spuse, daca inca n-ati facut update la watchOS 5 beta 1, atunci nici nu mai puteti, insa daca ati facut-o, atunci aveti grija, iar daca vi s-a stricat Apple Watch-ul, contactati un service autorizat.

„Seed 1 of watchOS 5 is temporarily unavailable. We are investigating an issue that occurs while updating. If you’ve experienced any issues, please contact AppleCare.”

Articolul precedentiOS 12: 100 de Noutati ASCUNSE pe iPhone si iPad
Articolul următorWhatsApp: SCANDAL URIAS cu Facebook si AVEREA Pierduta
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.