Waze: Update-ul nou Lansat azi pentru Telefoane

Waze Actualizarea Noua iPhone

Waze, in versiunea 4.39, a fost lansata in cursul noptii trecute in App Store de catre compania cu acelasi nume, ea oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a beneficia de navigare ghidata in baza conditiilor de trafic de pe ruta pe care urmeaza sa o traverseze.

Waze a implementat in noua versiune a aplicatiei doar rezolvari pentru problemele de functionare raportate de catre utilizatorii iPhone, totul in ideea de a ne oferi o experienta mai buna in trafic si de a ne duce mai repede la destinatie.

  • Fixed a few bugs so it’s easier to save time & avoid traffic with Waze.

Aplicatia Waze este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA, in format universal, din App Store.

Articolul precedenteMAG: Iata Telefoanele la Pret REDUS cu 1799 LEI
Articolul următorApple: Limitarea Programata a Performantelor iPhone e o Nebunie
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.