Apple: Limitarea Programata a Performantelor iPhone e o Nebunie

Apple spune ca limitarea programata a performantelor iPhone este pura nebunie, si ca utilizatorii nu trebuie sa se teama de acest lucru.

Apple Limitarea Programata Performantelor iPhone Nebunie

Greg Joswiak, vicepresedintele Apple in cadrul diviziei de marketing global, a participat recent la o discutie despre WWDC 2018, vorbind si despre limitarea performantelor iPhone. Dupa cum prea bine stiti deja,, compania Apple a fost prinsa cu minciuna cand s-a descoperit ca a limitat performantele telefoanelor iPhone care aveau bateriile uzate.

Apple a spus atunci ca intentiile sale erau de a oferi o experienta cat mai buna oamenilor carora li se inchideau subit telefoanele, bla bla, si-a cerut scuze, a redus preturile bateriilor si cam atat. Acum, Greg Joswiak vorbeste si despre planificarea limitarii performantelor iPhone, o alta problema de care compania Apple a fost acuzata in repetate randuri.

Apple: Limitarea Programata a Performantelor iPhone e o Nebunie

Greg Joswiak sustine ca aceasta teorie este “nebuna”, iar ca ideea de a oferi o experienta proasta clientilor pentru a-i forta sa cumpere cele mai noi produse este departe de ceea ce vrea Apple. El spune ca Apple vrea sa ofere cele mai noi actualizari software si pentru clientii care folosesc produse mai vechi, aducand in discutie faptul ca iOS 12 functioneaza pe iPhone 5S.

“Which is about the craziest thinking in the world, where I give you a shitty experience so you go buy our new product. But, to your point, there’s been so much that people forgot about how great software updates are.” Software updates are super important. You have got to remember, we’re supporting devices that were introduced in 2013. Devices that are more recently introduced… iPhone X… are a lot faster than those, just by the nature of how fast our chips have gotten. We’ve got the fastest chips in the business. Our chips last year are faster than theirs this year.”

Da, este remarcabil ca Apple ofera iOS 12 pe iPhone 5S, insa daca ar fi sa ma intrebati, as spune ca nu ar fi facut asta daca nu ar fi existat scandalul cu limitarea performantelor iPhone. Apple incearca acum sa arate lumii ca ii pasa si de clientii vechi, lucru pe care nu l-a aratat pana la aparitia scandalului, asa ca tot noi pierdem in final.