VIVO NEX: Telefonul UIMITOR pe care Fanii Android il vor DORI

VIVO NEX este noul telefon cu design uimitor pe care toti fanii Android, si poate chiar unii ai iPhone, vor dori sa il cumpere dupa ce va fi lansat.

VIVO NEX Telefonul Fanii Android DORI

VIVO NEX este unul dintre telefoanele din seria NEX pe care compania chinezeasca Vivo vrea sa le lanseze pe pietele globale, iar in imaginea de mai jos puteti vedea cum va arata noul smartphone dupa ce va fi lansat. VIVO NEX, VIVO NEX S si VIVO NEX A vor fi lansate de catre cei de la Vivo anul acesta, insa doar al doilea va fi demn de atentia celor care isi doresc un smartphone performant, insa care sa si arate bine, ca o clona mai mica a iPhone.

VIVO NEX va avea un ecran care ar margini foarte subtiri, el fiind mult mai interesant decat Lenovo Z5, care a fost promis ca un telefon extrem de interesant, dar care in final s-a dovedit a fi doar o minciuna chinezeasca. VIVO NEX are totusi un ecran cu margini extrem de subtiri in partea de sus, cea de jos fiind suficient de subtire, iar per total, as fi vrut un iPhone X care avea un ecran de acest gen in locul celui cu o taietura urata.

VIVO NEX: Telefonul pe care Fanii Android il vor DORI

VIVO NEX Telefonul Fanii Android DORI 3

VIVO NEX va fi vandut in configuratii variate de catre cei de la Vivo, insa cea mai interesanta va avea un chip Qualcomm Snapdragon 845 implementat, cu performante mai bune si decat ale Samsung Galaxy S9. VIVO NEX S va avea si un ecran cu diagonala de 6.5 inch, plus o baterie de 4000 mAh integrata, deci vorbim despre un smartphone cu specificatii de top pe care Vivo il arunca in lupta cu Samsung, Huawei, Apple si Xiaomi.

VIVO NEX Telefonul Fanii Android DORI 2

VIVO NEX este, ca sa fiu complet sincer, telefonul la care m-as gandi in primul rand daca ar fi sa cumpar un nou smartphone Android acum, dar asta daca as fi un chinez care ar si beneficia de garantie de la producator. Pentru Asia, VIVO NEX este un smartphone care va afecta cu siguranta vanzarile de telefoane ale Apple, Samsung, Huawei, etc, insa in SUA si Europa cred ca multo vor suspina dupa el pentru ca alti producatori nu sunt capabili sa faca asa ceva.