iPhone 9: Lansare INTARZIATA fata de iPhone 11

iPhone 9 urmeaza sa aiba lansarea intarziata in comparatie cu iPhone 11, compania Apple avand probleme foarte mari si anul acesta cu noile modele de smartphone-uri.

iPhone 9 Lansare INTARZIATA iPhone 11

iPhone 9 urmeaza sa aiba lansarea intarziata in comparatie cu iPhone 11, iPhone X 2018, sau cum vreti voi sa ii spuneti, compania Apple avand probleme cu fabricarea ecranului LCD cu decupaj, pe care vrea sa il foloseasca anul acesta. Informatia vine de la publicatia asiatica Nikkei, aceasta fiind a doua care anunta faptul ca productia pentru iPhone 9 urmeaza sa inceapa mai tarziu decat cea pentru iPhone 11 si iPhone 11 Plus, deci ar putea exista ceva adevar in asta.

iPhone 9 urmeaza sa aiba componentele finale livrate abia in august la fabricile Foxconn unde urmeaza sa fie asamblate, cu o luna mai tarziu decat cele care vor fi folosite pentru productia iPhone 11 al companiei Apple. Distanta de o luna intre initierea productiei pentru cele doua modele ale iPhone nu este neobisnuita daca Apple are probleme de productie, iar ceea ce auzim acum pentru iPhone 9 nu este chiar nou, informatii similare fiind oferite despre iPhone X in 2017.

iPhone 9: Lansare INTARZIATA fata de iPhone 11

iPhone 9 era anuntat initial pentru lansare in toamna anului 2018, insa se pare ca va ajunge in octombrie, sau chiar noiembrie pe piata, asta daca partenerii Apple vor reusi sa rezolve problemele cu fabricarea ecranelor LCD. Nu se stie clar ce afecteaza productia ecranelor LCD pentru iPhone 9 in anul 2018, insa nici nu prea conteaza, pentru ca daca in final cei de la Apple nu au componente, nu pot produce telefoanele.

“The scheduled time frame for components for the OLED models to go into iPhone assemblers like Foxconn and Pegatron for final assembly falls in July, while the schedule for components for the LCD model would be in August. Two OLED models are likely to be ready roughly one month earlier than the cost-effective LCD model, according to the current plan.”

iPhone 9 are aceste informatii furnizate cam in acelasi timp in care apar anual detalii de acest gen, si poate vi se pare ca toate sunt simple “povesti”, insa anul trecut s-a zvonit acelasi lucru in legatura cu iPhone X, iar lansarea a fost amanata. Ca sa fiu complet sincer, cred ca iPhone 9 nu va fi lansat in acelasi timp cu iPhone 11, ci cred ca Apple va amana lansarea pentru o perioada ulterioara dearece nu va avea suficiente componente disponibile in prima faza.

15 COMENTARII

  1. Haideți sa va spun ceva:
    Am doua iPhone X, dar am fost nevoit sa mi cumpăr un SE pentru a folosi navigația pe termen lung în mașină, pentru ca SE ul are LCD! Pe ca dacă dacă făceam asta cu iPhone X, ma alegeam cu burnin pana acum! Deci iată ce înseamnă LCD!

  2. @Vwaleriu
    Intradevar “superb” sa ai 2 telefoane peste 10.000 de ron si sa nu poti folosi navigatia cand si cum vrei !? … aia inseamna sa fi mafiot ?