iPhone 9: Lansare INTARZIATA fata de iPhone 11

iPhone 9 urmeaza sa aiba lansarea intarziata in comparatie cu iPhone 11, compania Apple avand probleme foarte mari si anul acesta cu noile modele de smartphone-uri.

iPhone 9 Lansare INTARZIATA iPhone 11

iPhone 9 urmeaza sa aiba lansarea intarziata in comparatie cu iPhone 11, iPhone X 2018, sau cum vreti voi sa ii spuneti, compania Apple avand probleme cu fabricarea ecranului LCD cu decupaj, pe care vrea sa il foloseasca anul acesta. Informatia vine de la publicatia asiatica Nikkei, aceasta fiind a doua care anunta faptul ca productia pentru iPhone 9 urmeaza sa inceapa mai tarziu decat cea pentru iPhone 11 si iPhone 11 Plus, deci ar putea exista ceva adevar in asta.

iPhone 9 urmeaza sa aiba componentele finale livrate abia in august la fabricile Foxconn unde urmeaza sa fie asamblate, cu o luna mai tarziu decat cele care vor fi folosite pentru productia iPhone 11 al companiei Apple. Distanta de o luna intre initierea productiei pentru cele doua modele ale iPhone nu este neobisnuita daca Apple are probleme de productie, iar ceea ce auzim acum pentru iPhone 9 nu este chiar nou, informatii similare fiind oferite despre iPhone X in 2017.

iPhone 9: Lansare INTARZIATA fata de iPhone 11

iPhone 9 era anuntat initial pentru lansare in toamna anului 2018, insa se pare ca va ajunge in octombrie, sau chiar noiembrie pe piata, asta daca partenerii Apple vor reusi sa rezolve problemele cu fabricarea ecranelor LCD. Nu se stie clar ce afecteaza productia ecranelor LCD pentru iPhone 9 in anul 2018, insa nici nu prea conteaza, pentru ca daca in final cei de la Apple nu au componente, nu pot produce telefoanele.

„The scheduled time frame for components for the OLED models to go into iPhone assemblers like Foxconn and Pegatron for final assembly falls in July, while the schedule for components for the LCD model would be in August. Two OLED models are likely to be ready roughly one month earlier than the cost-effective LCD model, according to the current plan.”

iPhone 9 are aceste informatii furnizate cam in acelasi timp in care apar anual detalii de acest gen, si poate vi se pare ca toate sunt simple „povesti”, insa anul trecut s-a zvonit acelasi lucru in legatura cu iPhone X, iar lansarea a fost amanata. Ca sa fiu complet sincer, cred ca iPhone 9 nu va fi lansat in acelasi timp cu iPhone 11, ci cred ca Apple va amana lansarea pentru o perioada ulterioara dearece nu va avea suficiente componente disponibile in prima faza.

Articolul precedentApple Watch va veni cu Butoane Laterale NOI
Articolul următor9 iunie 2018 – Wallpaper pentru iPhone, iPod si iPad
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.