Samsung GALAXY Note 9: Specificatiile vs Note 8

Samsung GALAXY Note 9 are astazi specificatiile tehnice comparate cu cele ale Samsung GALAXY Note 8 pentru a ni se arata care vor fi diferentele dintre modele.

Samsung GALAXY Note 9 Specificatiile Note 8

Samsung GALAXY Note 9 are astazi parte de o dezvaluire foarte interesanta, care are menirea de a ne spune care sunt specificatiile tehnice pe care noul smartphone urmeaza sa le aiba, in comparatie cu Samsung GALAXY Note 8. Vorbim despre informatii care sunt oferite in baza zvonurilor aparute pana in prezent, ele fiind intr-o buna masura corecte, insa exista si unele inadvertente care ascund unele schimbari ce cred ca vor face Samsung GALAXY Note 9 mult mai bun.

Samsung GALAXY Note 9 urmeaza sa aiba noua camera duala cu deschidere variabila de f/1.5 – f/2.4 in locul celei oferite pentru Samsung GALAXY Note 8, ea fiind initial implementata de catre Apple in Samsung GALAXY S9. Aceasta noua camera pentru Samsung GALAXY Note 9 urmeaza sa fie una dintre schimbarile majore pe care noul model de telefon urmeaza sa le aduca pentru clienti, si un punct puternic de promovare pentru coreeni.

Samsung GALAXY Note 9: Specificatiile vs Note 8

Samsung GALAXY Note 9 Specificatiile Note 8 1

Samsung GALAXY Note 9 urmeaza deasemenea sa aiba o baterie de 3500 mAh, conform informatiilor recente aparute in legatura cu telefonul, aceasta schimbare urmand a aduce o autonomie mai buna, cel putin teoretic. Nici pretul Samsung GALAXY Note 9 nu va fi exact la fel precum cel care a fost cerut pentru Samsung GALAXY Note 8 anul trecut, iar asta deoarece Samsung a cam inceput sa devina la fel de lacoma precum cei de la Apple, desi asta nu-i prea ajuta cu vanzarile.

Samsung GALAXY Note 9 este deja programat pentru lansare in data de 9 august de catre cei de la Samsung deci atunci vom afla toate detaliile in legatura cu noul smartphone premium pe care coreenii vor sa-l vanda. Samsung GALAXY Note 9 ar trebui sa fie disponibil in multiple versiuni pe pietele globale, cu chip-urile pe care le vedeti in imaginea de mai sus, performantele urmand a fi usor diferite pentru fiecare, in functie de regiunea in care sunt vandute.