Prima Pagina iOS 12 iOS 12: Alte 80 de NOUTATI ASCUNSE (VIDEO)

iOS 12: Alte 80 de NOUTATI ASCUNSE (VIDEO)

iOS 12 are prezentate astazi alte 80 de noutati ascunse care au fost descoperite pe iPhone si iPad, compania Apple evitand sa vorbeasca despre acestea.

0

iOS 12 80 NOUTATI ASCUNSE

iOS 12 abia as fost lansat de catre compania Apple de mai putin de o saptamana, insa iata ca noutatile continua sa apara, astazi ca astazi avem prezentate alte 80 de noutati. Saptamana acesta v-am prezentat peste 100 de noutati pe care cei de la Apple le-au implementat pentru iOS 12 pe telefoanele iPhone si tabletele iPad, insa acela a fost doar inceputul.

iOS 12 are prezentate in clipul video de mai jos inca 80 de noutati ascunse si foarte interesante pe care cei de la Apple le ofera pentru noi, majoritatea dintre ele fiind mici. Schimbarile majore pentru iOS 12 sunt destul de putine, Apple implementand diverse schimbari mai mici, dar utile.

iOS 12 este oferit de catre compania Apple pentru iPhone si iPad in versiune beta in momentul de fata, versiunea finala fiind programata pentru lansare undeva prin toamna.

Articolul anteriorVivo NEX: Telefonul ce UMILESTE Galaxy S9 si iPhone X
Urmatorul articolYouTube: Update-ul nou Lansat pentru Aplicatie
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.