Vivo NEX: Telefonul ce UMILESTE Galaxy S9 si iPhone X

Vivo NEX este viitorul telefon Android premium care este gandit pentru a umili Samsung Galaxy S9 si iPhone X, compania chinezeasca zdrobindu-si concurenta.

Vivo NEX Telefonul UMILESTE Galaxy S9 iPhone X

Vivo NEX este cel mai spectaculos telefon care urmeaza sa fie lansat pe piata in perioada urmatoare, iar imaginea de mai jos arata exact de ce Apple si Samsung inca mai au multe de facut pentru a lansa telefoane cu design frumos. Saptamana aceasta Vivo NEX a aparut chiar pe website-ul celor de la Vivo pentru cateva minute, iar imagini oficiale cu telefonul au fost vazue de catre multi, insa aceasta de mai jos ne arata mai clar cat de puternic va fi impactul sau.

Vivo NEX este prezentat mai jos intr-o imagine facuta de catre un grafician in baza imaginilor care au fost publicate de catre cei de la Vivo, iar multumita ei vedem cat de uriasa este schimbarea de design adusa de catre acest smartphone. Vorbim practic despre un telefon Vivo NEX care are un ecran ce in partea superioara are o margine foarte subtire, iar in partea de jos are o margine mai groasa, dar per total design-ul e superior celor din iPhone X si Samsung Galaxy S9.

Vivo NEX: Telefonul ce UMILESTE Galaxy S9 si iPhone X

Vivo NEX Imaginea ARATA SPECTACULOS 1

Vivo NEX arata ceea ce ar fi trebuit sa lanseze Apple, Samsung, sau chiar Huawei in 2017 si 2018, insa niciunul dintre acesti producatori nu a vazut mai departe de decupaj, sau margini groase pentru ecrane. Da, Vivo NEX are o camera frontala ascunsa in carcasa, si ar putea fi ceva mai gros decat un Samsung Galaxy S9, sau iPhone X, insa per total, sper ca design-ul sa nu fie o dezamagire uriasa, precum s-a dovedit a fi Lenovo Z5 saptamana aceasta.

Vivo NEX vine de la un producator care nu este recunoscut pentru design-urile spectaculoase pe care le lanseaza pentru propriile telefoane, asa ca exista sansa ca el sa fie o mare dezamgire, insa sper sa nu fie asa. Daca Vivo NEX se va dovedi a fi telefonul Android pe care il asteapta toata lumea, atunci va avea un design superior Samsung Galaxy S9 si iPhone X din multe pucnte de vedere, acest lucru fiind benefic si pentru noi.