Samsung Galaxy S8: REDUCERI URIASE Oferite de Samsung

Samsung Galaxy S8 are parte de reduceri uriase oferite de catre compania Samsung pentru a atrage clienti si a isi creste vanzarile intr-o piata foarte saturata.

Samsung Galaxy S8 REDUCERI URIASE Oferite Samsung

Samsung Galaxy S8 are reduceri uriase oferite de catre compania Samsung in momentul de fata, telefonul fiind vandut la preturi mai mici cu aproape o treime din pretul de lista din magazinul coreenilor. Daca va uitati in oferta de mai jos, cei de la Samsung vand telefoanele Samsung Galaxy S8 la preturi care incep de la doar 500 de dolari in SUA, fata de 724 de dolari cat este pretul de lista, diferenta fiind una foarte mare pentru cei interesati.

Samsung Galaxy S8 are parte de reduceri foarte mari la putin peste un an din momentul in care a fost lansat pe piata, valoarea telefonului scazand considerabile, ma ales ca Samsung cauta sa-si creasca vanzarile in aceasta perioada. Samsung Galaxy S8 are preturi de vanzare extrem de apropiate de cele ale Samsung Galaxy S9, iar in Romania il gasiti in aceasta pagina deasemenea cu reduceri foarte apropiate de valoarea de 1000 de LEI.

Samsung Galaxy S8: REDUCERI URIASE Oferite de Samsung

Samsung Galaxy S8 REDUCERI URIASE Oferite Samsung 1

Samsung Galaxy S8 este in continuare un telefon bun, iar daca ar fi ca vreo persoana sa nu aiba bani de Samsung Galaxy S9, atunci Samsung Galaxy S8 ar fi o alegere foarte buna, deoarece ofera functionalitate avansata la un pret surprinzator de mic. Samsung Galaxy S8 are parte de reduceri neasteptat de bune de ceva vreme, chiar dinainte ca Samsung Galaxy S9 sa fie lansat, insa cele de acum sunt chiar mai bune decat ce a oferit compania coreeana in trecut.

Samsung Galaxy S8 este disponibil in aceasta pagina cu reduerile bune pe care toata lumea le poate avea in Romania, insa daca doriti sa-l cumparati de pe Amazon, cu livrare din Romania, s-ar putea sa aveti parte de un pret mai bun. Desgur ca acolo exista riscul mare ca in loc de Samsung Galaxy S8 sa primiti un cartof, sau un pantof, dar macar va puteti consola cu ideea ca ati putea profita de o reducere mult mai buna decat in Romania.