Google Maps: NOUA INTERFATA Lansata Azi in Aplicatie

Google Maps are o noua interfata lansata astazi in aplicatia pentru telefoane, compania Google facand o schimbare majora pentru utilizatorii sai.

Google Maps INTERFATA Lansata Aplicatie

Google Maps este de departe cea mai populara aplicatie de navigare ghdiata de pe planeta, iar incepand de astazi este disponibila o noua interfata pentru unii dintre utilizatorii care folosesc versiunea pentru Android. Cei de la Google au anuntat ca aplicatiile Google Maps pentru iPhone si Android vor avea disponibila o noua interfata cu design material in 2018, in vara, iar unii dintre utilizatori deja se pot bucura de aceasta schimbare foarte mare.

Google Maps are disponibila in imaginile de mai jos noua interfata pe care compania Google o va implementa pentru toata lumea, ea urmand a fi distribuita pentru toti utilizatorii in urmatoarele luni, pana in toamna. Deocamdata Google testeaza schimbarile cu anumiti utilizatori inainte de a implementa schimbarea de interfata pentru Google Maps pentru toti utilizatorii, asa ca de aceea nu vedeti deocamdata vreun nou design in aplicatiile voastre.

Google Maps: NOUA INTERFATA Lansata Azi in Aplicatie

Google Maps INTERFATA Lansata Aplicatie 1

Google Maps are aceasta schimbare de interfata facuta prin serverele companiei Google, deci utilizatorii nu trebuie sa faca absolut nimic pentru a o vedea, doar americanii luand decizia de a oferi pentru anumite persoane. Printre schimbarile importante pe care acest nou design material le ofera pentru Google Maps se numara o noua bara de cautare, schimbari pentru diverse liste si meniuri din interfata aplicatiei, plus alte schimbari minore pentru alte elemente de control.

Google Maps are deasemenea schimbari implementate pentru sectiunea Explore, aceasta semanand acum mult mai bine cu interfata vizibila in Google News, cei de la Google incercand sa ofere aceeasi experienta in multiple aplicatii. Google Maps are in mod constant implementate schimbari importante de catre cei de la Google, insa aceasta pentru interfata este cea mai mare pregatita pana in prezent, si sugereaza faptul ca Google vea sa ne ofere cea mai buna experienta pentru a-i folosi aplicatiile.

Google Maps va avea aceasta schimbare de design implementata si in aplicatiile pentru iPhone si iPad in aceasta vara.

1 COMENTARIU