Samsung REFUZA sa Plateasca Despagubirile in Procesul Pierdut cu Apple

Samsung refuza din nou sa plateasca despagubirile in procesul pe care l-a pierdut iarasi in fata companiei Apple chiar la sfarsitul acestei luni.

Samsung REFUZA sa Plateasca Despagubirile in Procesul Pierdut cu Apple

Samsung refuza in continuare sa plateasca despagubirile care au fost stabilite in cel mai recent procest pe care l-a pierdut in infata companiei Apple, dar nimic nu e nou aici. Samsung a fost obligata sa plateasca 533 de milioane de dolari pentru copierea design-ului iPhone, si cel al iOS, insa coreenii cer rejudecarea procesului, in speranta ca l-ar putea castiga.

Samsung a pierdut prima oara in 2012 in fata companiei Apple in exact aceeasi cauza, a reusit sa intinda inca 6 ani batalia legala, pentru ca acum sa pierda din nou, din aceleasi motive. Totusi, nici aceasta infrangere nu e pe placul coreenilor, ei dorind o rejudecare, iar in ritmul acesta rejudecarile ar putea dura la nesfarsit, pana cand vreun nepot de-al lui Tim Cook ar ajunge la conducerea Apple.

Samsung REFUZA sa Plateasca Despagubirile in Procesul Pierdut cu Apple

Samsung sustine ca suma acordata din nou de catre un juriu american ar fi excesiva in raport cu ceea ce ar fi furat ea, spunand ca n-ar trebui sa plateasca mai mult de 28 de milioane de dolari. Samsung da de inteles deasemenea ca juriul care a ajuns la decizia de a o obliga sa plateasca 533 de milioane de dolari ar fi fost partinitor companiei Apple, dar nu doar acum, ci si in 2012…

In Samsung Electronics Co. Ltd.’s 34-page post-trial motion, the Korean tech giant said the jury’s verdict, which awarded Apple Inc. about half of what it requested, wasn’t supported by the evidence and “no reasonable jury” could reach the jury’s conclusion. The jury’s verdict is excessive and against the weight of the evidence on each and every issue identified above, and … the evidence supports a verdict of no more than $28.085 million.”

Samsung a cam ajuns la disperare in acest punct, din moment ce a pierdut deja de doua ori in fata celor de la Apple, iar acum incearca orice fel de tactica pentru a scapa de plata banilor. Avand in vedere ca Samsung a reusit sa intinda pe mai bine de 6 ani plata banilor din primul proces, e de asteptat ca acelasi lucru sa fie posibil inclusiv si acum.