Samsung Galaxy Note 9: Noul Design CIUDAT Explicat

Samsung Galaxy Note 9 are explicata schimbarea ciudata de design pe care Samsung a decis sa o implementeze, modificarea aducand un beneficiu imens pentru clienti.

Samsung Galaxy Note 9 Design CIUDAT Explicat

Samsung Galaxy Note 9 are un nou design destul de ciudat anuntat de catre cele mai recente zvonuri aparute in legatura cu noul telefon al coreenilor, iar astazi avem in sfarsit o explicatie pentru decizia din spatele adoptarii sale. Samsung Galaxy Note 9 era initial anuntat ca fiind pregatit de catre cei de la Samsung fara schimbari substantiale pentru design, insa dupa cum puteti vedea deja din imaginea de mai jos, carcas va fi diferita fata de cea a Samsung Galaxy Note 8.

Samsung Galaxy Note 9 urmeaza sa aiba camera pozitionata orizontal in carcasa, in locul pozitionarii verticale din Samsung Galaxy Note 9, iar cititorul de amprente va fi amplasat direct sub ea, intregul design fiind destul de ciudat. Ei bine, cei care vor dori sa cumpere un Samsung Galaxy Note 9, vor aprecia, cel mai probabil, aceasta modificare, deoarece ea aduce pentru clienti o imbunatatire majora pentru autonomia bateriei telefonului mobil.

Samsung Galaxy Note 9 urmeaza sa aiba o baterie de capacitate mai mare integrata de catre cei de la Samsung, iar imaginea de mai jos ne arata de ce a fost necesara relocarea camerei duale si a cititorului de amprente. Facand aceasta schimbare, cei de la Samsung pot implementa in Samsung Galaxy Note 9 o baterie cu mult mai mare decat cea pe care o ofera in Samsung Galaxy Note 8, iar asta va ajuta cu siguranta la cresterea autonomiei bateriei.

Samsung Galaxy Note 9: Noul Design CIUDAT Explicat

Samsung Galaxy Note 9 Design CIUDAT Explicat 1

Samsung Galaxy Note 9 este anuntat pentru lansare su o baterie de 3850 – 4000 mAh, o crestere substantiala in raport cu cea de 3300 mAh pe care o regasim in telefoanele Samsung Galaxy Note 8 lansate anul trecut. Diferenta de chiar peste 20% in ceea ce priveste capacitatea bateriei Samsung Galaxy Note 9 in raport cu cea a Samsung Galaxy Note 8 poate asigura o autonomie mai buna, in conditiile in care procesorul consuma mai multa energie.

Samsung Galaxy Note 9 va avea un chip Exynos 9810 integrat de catre coreeni, acesta fiind folosit si in Samsung Galaxy S9, doar ca acolo autonomia a scazut in raport cu cea oferita de catre Samsung Galaxy S8. Samsung Galaxy Note 9 nu trebuie sa aiba parte de aceasta problema, asa ca Samsung a decis sa creasca substantial capacitatea bateriei, mai ales ca pare sa fi trecut peste incidentul modelelor Samsung Galaxy Note 7, care au explodat peste tot.

Samsung Galaxy Note 9 are deja programata lansarea pentru data de 9 august, atunci Samsung avand pregatit un eveniment special in care va anunta toate schimbarile pe care telefonul le va aduce pentru clientii globali. Acestea fiind spuse, iata ca Samsung Galaxy Note 9 se anunta totusi a fi un smartphone mai mult decat interesant, iar fiecare zvon privind noutatile sale pare sa-l faca tot mai atractiv pentru cei care il asteapta cu interes.

1 COMENTARIU