Vivo NEX: PRETUl va fi SURPRINZATOR de MIC

Vivo NEX va avea un pret surprinzator de mic pentru schimbarea uriasa pe care o ofera prin ecranul foarte mare integrat intr-o carcasa atat de mica.

Vivo NEX PRETUl MIC

Vivo NEX este telefonul despre care v-am vorbit aseara, cand v-am spus ca se pregateste sa umileasca iPhone X cu un design pe care cei de la Samsung, sau Apple, nu il pot oferi pentru telefoanele pe care le pun in vanzare. Vivo NEX va fi vandut in diverse versiuni de catre compania Vivo, iar versiunea S, cea de top, are nu doar specificatiile tehnice dezvaluite, ba chiar si pretul la care va fi vandut de indata ce urmeaza sa fie lansat pe piata.

Vivo NEX are dezvaluit pretul multumita celor din China care au aflat informatii cu o zi inainte ca telefonul sa fie prezentat in mod oficial, iar versiunea de top urmeaza sa fie suficient de ieftina pentru a pune probleme pentru Samsung Galaxy S9 si iPhone X. Conform informatiilor aparute astazi in legatura cu Vivo NEX, modelul S urmeaza sa coste 600 de euro in China in momentul lansarii, un pret substantial mai mic decat al altor telefoane Android premium.

Vivo NEX: PRETUl va fi SURPRINZATOR de MIC

Vivo NEX este anuntat cu un chip Qualcomm Snapdragon 845, 8 GB RAM, dar si un ecran cu diagonala de 6.59 inch care acopera tot panoul frontal intr-un mod pe care niciun alt telefon nu l-a oferit pana acum. Vivo NEX nu are un decupaj care sa obstructioneze vizibilitatea, insa are o mica margine in partea inferioara, insa ea este substantial mai usor de acceptat decat decupajul urat din ecranul telefoanelor iPhone X vandute de catre Apple.

Vivo NEX va fi lansat in China intr-o varietate de modele, la preturi care incep 500 de euro pentru modelul cel mai ieftin, deci diferenta in pret intre ele nu va fi chiar atat de mare precum este in cazul altor telefoane. Vivo NEX este inceputul unei revolutii in cazul telefoanelor mobile, iar asta pentru ca si alti producatori chinezi, si nu numai, vor dori sa ofere telefoane cu ecrane la fel de mari pentru a ramane in continuare relevanti pe piata.