Cupa Mondiala: Mingile Oficiale au NFC si SURPRIZE Incorporate

Cupa Mondiala are tehnologia NFC incorporata in mingile oficiale vandute de catre cei de la Adidas pentru fanii competitiei din lumea intreaga.

Cupa Mondiala Mingile Oficiale NFC SURPRIZE

Cupa Mondiala incepe pe data de 14 iunie in direct din Rusia, insa pana atunci va mai ofer cateva informatii interesante privind cea mai importanta competitie sportiva a anului 2018. Mai exact, vorbim despre mingile pentru Cupa Mondiala de anul acesta, cele oficiale fiind furnizate de catre Adidas, iar in magazine compania germana va vinde replici cu surprize speciale.

Cupa Mondiala le va aduce clientilor Adidas care cumpara mingile oficiale posibilitatea de a folosi tehnologia NFC din telefoane pentru a descoperi continut exclusiv inainte de a incepe meciurile. Ideea celor de la Adidas este de a vinde mingi de fotbal, in primul rand, dar si de a le oferi fanilor competitiei posibilitatea de a obtine mai mult decat isi imagineaza de la o minge de fotbal.

Cupa Mondiala: Mingile Oficiale au NFC si SURPRIZE Incorporate

Cupa Mondiala este un eveniment pe care intreaga lume trebuie sa il sarbatoreasca, iar cei de la Adidas au cel mai probabil si o aplicatie speciala prin care sa ofere aceasta functionalitate. Dupa cum puteti vedea si din imaginea de mai sus, cei care cumpara mingea speciala pentru Cupa Mondiala vor putea activa functionalitea folosind chiar si iPhone.

“The entire idea behind the ball is to get fans engaged and excited about the World Cup before it starts. So, leading up to the tournament, fans will have access to a variety of different challenges — challenges designed to bring them back every day. Some unlock exclusive videos of World Cup players using the ball or showing off their own unique goal celebration while others have users post specific photos with the ball itself.”

Cupa Mondiala a avut mingea oficiala pentru turneu dezvaluita zilele trecute, atunci cand a si fost facut anuntul celor de la Adidas, mingea fiind disponibila pentru achizitie pe website-ul lor. In momentul de fata, cei interesati pot cumpara mingea oficiala pentru Cupa Mondiala de la Adidas la pretul de 124 de dolari, redus cu 41 de dolari fata de pretul normal.