iOS 12 vs iOS 10.3.3: Comparatia Performantelor

iOS 12 si iOS 10.3.3 au performantele comparate pe telefoanele iPhone si asa putem afla cat de mult s-a schimbat experienta de utilizare intre actualizari.

iOS 12 iOS 10.3.3 Comparatia Performantelor

iOS 12 si iOS 10.3.3 sunt comparate astazi din punct de vedere al performantelor pentru a ni se arata cam cat de mult s-au schimbat ele prin actualizarile oferite de catre Apple. De la bun inceput puteti vedea ca iOS 12 porneste mult mai greu decat iOS 10.3.3, dar asa se intampla in cam toate comparatiile pe care le-am vazut pana acum pentru noile si vechile sisteme de operare.

iOS 12 nu se descurca mai bine nici cand vine vorba despre deschiderea aplicatiilor pentru prima oara, iOS 10.3.3 avand si aici un avantaj, chiar daca el este minor, in multe cazuri. Partea interesanta este ca diferentele dintre iOS 12 si iOS 10.3.3 sunt mult mai mici decat si-ar fi imaginat multa lume, cei de la Apple reusind sa ofere performante bune pentru telefoanele sale.

iOS 12 a fost promovat de catre compania Apple ca aducand performante foarte bune pentru telfeoanele iPhone, chiar si cele mai vechi, iar fata de iOS 10.3.3 diferentele sunt mici.

Articolul precedentCupa Mondiala: Mingile Oficiale au NFC si SURPRIZE Incorporate
Articolul următorFacebook: Functia NOUA pentru iPhone si Android
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.