iOS 12: Apple Detaliaza Schimbarile GROZAVE de Interfata

iOS 12 Apple Detaliaza Schimbarile Interfata

iOS 12 are implementate foarte multe modificari de catre compania Apple pentru a ne oferi posibilitatea de a beneficia de performante mai bune pe telefoanele iPhone si iPad. Apple a promis ca aplicatiile se vor deschide mult mai repede pe iPhone si iPad in iOS 12, iar in clipul video de mai jos un inginer al celor din Cupertino detaliaza schimbarile.

iOS 12 ne permite acum sa interactionam cu aplicatiile care sunt in curs de deschidere, sau interfata sistemului de operare, totul intr-un mod mult mai natural, functionalitatea fiind imposibila in trecut. In iOS 12 putem sa inchidem o aplicatie in timp ce ea se deschide, sau putem sa accesam task switcher-ul, totul fara ca animatia sa se fi terminat.

iOS 12 are implementate schimbari importante pentru interfata in ideea de a face totul sa para mult mai rapid, cei de la Apple stiind ca sunt intr-un mare dezavantaj in fata telefoanelor Android. Acesta este totusi un lucru foarte bun si pentru noi, deoarece beneficiem de performante ridicate in iOS 12 pentru telefoanele noastre, ceva ce in mod normal n-ar fi oferit de catre cei de la Apple.

25 COMENTARII

  1. va deschide adik nu deschide. la cat de prost se misca ios 12 sigur ai timp ??
    nu am avut in viata mea pe iphone lag cand umblu prin setari cum am
    acum cu acest ios 12 pe 8 plus.

  2. Nu am văzut în viața mea asemenea IQ mic testând un beta și spunând că iOS 12 are lag. Mai e până în septembrie, 3 luni, până la lansarea oficială. Sau ești doar un copil mic?

  3. Adica deschiderea unei aplicatii va dura cateva secunde bune , ca sa ai timp sa “interactionezi ” cu ea ? Uau , asta da viteza !!!
    Cum o sa mai faca youtuberii testele alea fenomenale de “performanta” ? Pana va deschide iPhone o aplicatie , celelalte telefoane vor termina testul.

  4. gresit, noi, astia cu iphone, folosim aplicatiile in milisecunde, deci noi intr-o secunda putem deschide inchide si folosi alta aplicatie. Este clar ca nu intelegi cu merge iOS, din cauza asta nu s-a inteles de androisti nici 3d touch

  5. la noi totul e la milisecunde, cand nu ai ceva plauzibil si real o iei cu degetele sau locatarii din sate pe nume ion si costel

  6. Tare, Srb . V-au crescut degetele in ultimii ani de cand folositi ecrane mari si tot odata au devenit mai agile , reusind sa schimbe aplicatiile in cateva milisecunde.
    Pacat ca aplicatiile in iOS nu se deschid atat de repede pe cat sunteti voi capabili sa le folositi .
    Si cand imi aduc aminte cum inainte iOS ascundea deschiderea inceata a unei aplicatii sub o animatie si un snapshot si tot nu puteai folosi aplicatia inca vreo doua secunde dupa ce ea aparea ca deschisa. Ce vremuri !
    Se vede ca iOS a evoluat enorm si utilizatorii la fel !

  7. la noi totul e la milisecunde, cand nu ai ceva plauzibil si real o iei cu degetele sau locatarii din sate pe nume ion si costel

  8. rezolutia nu era problema…oled este doar o tehnologie ce este peste lcd de vreo 2 ani…si in curand microLED va veni..deci un kkt cu viata mica acest oled al samsung…4gb ram pt ios 12 va fi mult mai bine decat 8gb pt android din toamna, mai gandim si noi ?!

  9. 4gb ram sunt prea multi intr-o lume unde exista cu 8gb ram?? tot timpul apple a fost cam la jumatate. Deci e ok, Apple a ramas aceeasi, pe cand samsung se schimba in rau si nu mai creste rezolutia anual sau la 2 ani macar…ram ramane acelasi…e trist, pana in 2018 trebuia sa avem 1T SSD intern

  10. rezolutia nu era problema…oled este doar o tehnologie ce este peste lcd de vreo 2 ani…si in curand microLED va veni..deci un kkt cu viata mica acest oled al samsung…4gb ram pt ios 12 va fi mult mai bine decat 8gb pt android din toamna, mai gandim si noi ?!