iPhone 2019 Vine cu Schimbarea MULT Asteptata

iPhone 2019 va avea o schimbare mult asteptata implementata de catre compania Apple, americanii indeplinind intr-un final dorintele clientilor din lumea intreaga.

iPhone 2019 Schimbarea Asteptata

iPhone 2019 este in momentul de fata in plin proces de dezvoltare in cadrul companiei Apple, iar conform unor informatii aparute in cursul acestei zile, toate modelele de anul viitor, inclusiv tabletele iPad, urmeaza sa vina cu o schimbare majora. Se pare ca Apple lucreaza in momentul de fata cu partenerii asiatici pentru a implementa suport pentru tehnologia USB-C in iPhone 2019, o schimbare pe care multi o asteptau chiar de anul acesta.

iPhone 2019 urmeaza sa renunte la porturile Lightning pentru toate modelele noi ale companiei Apple, iar asta in conditiile in care cei de la Apple au inceput sa foloseasca acest tip de porturi inca de acum doi ani in produse. Avem deja MacBook-uri care au porturi Lightning, iar iPhone si iPad au nevoie de cabluri speciale Lightning pentru a se conecta la ele, insa iPhone 2019 va fi mai simplu de folosit, chiar si cu diverse accesorii.

iPhone 2019 Vine cu Schimbarea MULT Asteptata

Apple a semnat anul trecut un acord cu Uniunea Europeana prin care se obliga sa ofere pentru clienti un port in baza unui standard international adoptat si de alti producatori, asa ca trecerea de la Lightning la USB-C ar putea avea legatura cu intelegerea. Era de altfel si normal ca Apple sa mai faca o schimbare, iar asta pentru ca tehnologia Lightning ii cam este prioritara si limiteaza foarte mult dezvoltarea de accesorii, inclusiv in ceea ce o priveste.

“Apple is redesigning chargers and related interface for its next-generation iPhone and iPad devices, and will likely have its 2019 series of iPhones come with USB Type-C support. Apple’s adoption of Type-C in its iPhones will accelerate other smartphone companies’ adoption of the interface in their products.”

Telefoanele iPhone doar le-ar urma pe cele ale altor producatori de telefoane Android, acestia adoptand standardul USB-C de ceva vreme pentru a usura viata clientilor care le cumpara produsele in lumea intreaga. Totusi, adoptarea standardului USB-C pentru iPhone 2019 ramane deocamdata doar cu titlu de zvon, desi sunt destul de sigur ca Apple va face aceasta trecere pentru ca vrea sa ofere un standard unic pentru produsele pe care le vinde.

13 COMENTARII

  1. La ce ajuta portul USB-C in iPhone , cand transferul inspre si dinspre telefon e restrictionat la Itunes si se face in cel mai prost si cel mai incet mod posibil ?
    A implementat Apple un manager de fisiere si transfer direct in iOS si nu sunt eu la curent ?

  2. Tu esti orb? Nu am scris “nu la niste tarani” esti mai dobitoc si inventezi cuvinte acum cand esti depasit f usor
    Ion a spus “ care este multe”
    Uite ce gramatica,pot si eu din astea de speta joasa

  3. “nu la niste tarani”
    se spune “nu unor tarani” – dar nu ma stept la tine sa ai atata scoala.

    BTW , managerul de fisiere si transferul direct tot nu exista in iOS in 2018, asa ca multumim pt minciuni ,trolling si insulte.
    Poate zaone se sesizeaza ca are o persoana nedezirabila pe site.

  4. Tu esti orb? Nu am scris “nu la niste tarani” esti mai dobitoc si inventezi cuvinte acum cand esti depasit f usor
    Ion a spus “ care este multe”
    Uite ce gramatica,pot si eu din astea de speta joasa