Cel mai SUBTIRE Laptop pentru Gaming

Acesta este cel mai subtire laptop pentru gaming, el oferind specificatii si performante de top intr-un pachet foarte mic si foarte portabil.

SUBTIRE Laptop Gaming

Daca sunteti gamer, dar v-ati saturat sa aveti un calculator in casa, atunci exista pentru voi optiunea de a cumpara un laptop pentru gaming, care sa faca satisfaca nevoile. Desigur ca aceste laptopuri nu sunt ieftine, si nici nu sunt chiar atat de portabile, insa cei de la Razer au reusit sa produca un model care nu doar ca e subtire, dar nu e si chiar atat de greu.

Razer Blade 15 2018 e prezentat in clipul video de mai jos, si vorbim despre cel mai subtire laptop pentru gaming, care are si un ecran 4K integrat de catre producator. Vorbim despre un laptop care costa aproximativ 3000 de dolari, o suma mare pentru un produs de acest gen, insa pretul platit merita, pentru ca aveti parte de specificatii si performante de top.

Cel mai SUBTIRE Laptop pentru Gaming

Razer Blade 15 2018 este vandut in multiple modele cu configuragii diferite, insa cel din clipul video de mai sus are o grosime de doar 0.66 inch si o greutate de numai 2 KG. In interior se ascunde o placa video GTX 1070 de la Nvidia, iar ecranul 4K poate reda imaginile la 60 Hz, ajutat de procesorul Intel de ultima generatie, si un SSD foarte rapid.

Razer este o companie arhicunoscuta in randul gamerilor pentru laptopurile foarte potente pe care le produce, insa din pacate ele sunt si foarte scumpe, asa cum era de asteptat. Stim cu totii ca pentru calitate trebuie sa platesti, insa cei de la Razer iti ofera exact ceea ce iti doresti, pentru suma potrivita de bani, configuratiile putand fi personalizate.