Angajatii Apple vor Lucra in Picioare pentru a fi mai Sanatosi

Angajatii Apple Lucra Picioare Sanatosi

Apple vrea ca toata lumea sa fie sanatoasa, inclusiv angajatii sai, asa ca le-a amplasat acestora in Apple Park birouri care le permit sa lucreze in picioare, pentru ca asa e mai sanatos. Cei de la Apple nu ii forteaza pe angajati sa lucreze doar in picioare cand se afla in Apple Park, insa cel mai probabil ii vor incuraja pe acestia sa lucreze asa pentru a fi mai sanatosi.

Angajatii celor de la Apple au confirmat faptul ca birourile lor le permit sa lucreze atat in timp ce stau pe scaun, cat si in timp ce stau in picioare, ceva ce nu e gasit in orice companie. Conform presedintelui Apple, Tim Cook, statul pe scaun este noul cancer, afirmatia fiind facuta in anul 2015, cand Apple Watch a fost lansat pentru lumea intreaga.

Angajatii Apple vor Lucra in Picioare pentru a fi mai Sanatosi

Avand in vedere pozitia presedintelui Apple cu privire la statul pe scaun, era clar ca urmau sa fie amplasate in Apple Park birouri care pot fi folosite si in timp ce angajatii stau in picioare. Birourile au un buton special care permite trecerea rapida intre cele doua moduri, astfel ca angajatii pot alege oricand in ce mod vor sa lucreze la birou.

„We have given all of our employees, 100%, standing desks. If you can stand for a while, then sit, and so on and so forth, it’s much better for your lifestyle. If I sit for too long, it will actually tap me on the wrist to remind me to get up and move, because a lot of doctors think sitting is the new cancer. Ten minutes before the hour, it will remind you to move. We have a lot of people using the Apple Watch at Apple, and ten minutes before the hour, suddenly they all get up and move. It took a little to get used to, but it’s great.”

https://twitter.com/domneill/status/1007210784630366208