Apple Contracteaza Actori din Breaking Bad, si nu numai, pentru un nou Serial

Apple Actori Breaking Bad Serial

Apple si-a dat acordul pentru a finanta un serial care va avea denumirea Are you Sleeping?, iar din distributia sa urmeaza sa faca parte o serie de vedete mari de la Hollywood. Printre numele dele mai cunoscute senumara Octavia Spencer, Lizzy Caplan, Aaron Paul, Ron Cephas Jones, Elizabeth Perkins, Mekhi Phifer, Michael Beach, Tracie Thoms si Haneefah Wood.

Practic, vorbim despre actori din filme si seriale foarte populare precum Breaking Bad, This is Us, ER, 8 Mile, The Devil Wears Prada, Freedomland, si altele similare. Serialul Are Your Sleeping? este baza pe o carte cu acelasi nume, si urmeaza sa prezinte popularitatea tot mai mare a documentarelor care au la baza crime care au avut loc in lumea reala.

Apple Contracteaza Actori din Breaking Bad, si nu numai, pentru un nou Serial

Apple investeste masiv in filme si seriale pentru Apple Music in momentul de fata, incercand sa concureze cu Netflix, Amazon, Hulu si alti producatori de continut original. Cei din Cupertino au multiple proiecte in plin proces de finantare in momentul de fata, insa in fiecare zi apar tot mai multe informatii noi cu privire la planurile companiei.

“The series is based on the novel of the same name by Kathleen Barber and explores people’s obsession with true-crime stories and the recent boom in podcasts dedicated to probing unsolved and disputed cases. Spencer will play reporter Poppy Parnell, a reporter who looks to uncover the truth behind a decades old questionable murder verdict through her new podcast. Caplan will play twin sisters Josie and Lanie.”