Google Chrome Update vine cu Functii NOI

Google Chrome are parte de o noua actualizare din partea companiei Google astazi, americanii anuntand si cateva schimbari interesante pentru aplicatie.

Google Chrome Update Functii NOI

Google Chrome a fost actualizata noaptea trecuta de catre compania Google pentru utilizatorii de telefoane iPhone si tablete iPad, compania americana oferindu-le utilizatorilor o serie de functii noi. Vorbim despre o lista de schimbari care s-a modificat usor pentru utiliatorii Google Chrome in raport cu actualizarile anterioare, aplicatia celor de la Google fiind gandita pentru a oferi cea mai buna experienta posibila pentru toata lumea.

Google Chrome are implementate de ceva vreme functii care permit salvarea de bilete de avion, bilete pentru transport, bilete pentru filme, si multe altele, in aplicatia Wallet implementata in iOS de catre Apple. Totodata, Google Chrome a avut actualizata acum ceva timp si interfata care aduce o schimbare de look pentru link-urile pe care le deschidem in momentul in care le vizualizam prin email-uri, multi utilizatori apreciind noutatea celor de la Google.

Google Chrome Update vine cu Functii NOI

Google Chrome a avut deasemenea implementat suport pentru tastaturi externe intr-o actualizare anterioara oferita pentru aplicatie, imbunatatirea modului in care sunt trimise informatiile despre probleme la Google fiind o alta schimbare utila. Cei de la Google spun ca au imbunatatit deasemenea si o problema a Google Chrome care impiedica folosirea corecta a sistemului de completare automata a datelor in campurile de introducere de texte pentru website-urile vizitate.

  • If you’ve had trouble saving boarding passes to Wallet, please try it again. We have improved our handling of boarding passes, film tickets, etc. in Wallet.
  • Updated app selection UI when you tap on an email link (e.g. Contact us page).
  • Improved support for external keyboards.
  • Improved issue reporting: now you can draw on screenshots you are sending with feedback reports to obscure private data.
  • A fix has been provided for autofill issue.

Google Chrome are in actualizarea de astazi rezolvate, cel mai probabil, divrse alte probleme care au fost raportate de catre utilizatori de-a lungul timpului, si imbunatatite performantele generale pe iDevice-uri. Google Chrome este o aplicatie foarte utila pentru o gama variata de posesori de iDevice-uri, insa browserul nu va fi vreodata la fel de rapid precum Safari deoarece Apple limiteaza accesul dezvoltatorilor la tehnologiile pe care le foloseste browserul sau standard din iOS.