Google Translate: Noua Functie GROZAVA pentru Vacanta

Google Translate are o noua functie extrem de importanta lansata astazi de catre compania Google, utilizatorii de telefoane iPhone si Android putandu-se bucura de ea acum.

Google Translate Noua Functie Vacanta

Google Translate este cel mai folosit serviciu pentru traduceri online, compania Google oferindu-l gratuit si imbunatatindu-l constant pentru a oferind functii de care lumea chiar se poate bucura in viata de zi cu zi. Incepand de astazi, aplicatiile Google Translate permit traducerile chiar si fara o conexiune de internet folosind inteligenta artificiala, iPhone si Android putand face asta oriunde in lume, platforma avand suport pentru 59 de limbi in acest moment.

Google Translate are imbunatatit si sistemul de traduceri impreuna cu aceasta actualizare, astfel ca acum inclusiv expresiile specifice pentru anumite limbi ar trebui sa fie traduse mai corect de catre sistemul celor de la Google. Aceasta schimbare este oferita multumita unui sistem imbunatatit de inteligenta artificiala pe care Google Translate il are disponibil impreuna cu noul modul de traducere offline, schimbarea urmand a aduce o experienta serios imbunatatita pentru utilizatori.

Google Translate: Noua Functie GROZAVA pentru Vacanta

Google Translate va impune descarcarea de dictionare pentru fiecare limba in care dorim sa facem traducerile offline, deci va trebui sa faceti asta in prealabil, fiecare pachet avand cate aproximativ 35 MB. Practic, desi aplicatiile Google Translate pentru iPhone si Android pot face traduceri offline oriunde aveti nevoie, trebuie totusi sa descarcati in prealabil dictionarul de termeni, altfel nu puteti beneficia de acest sistem in telefoanele voastre, cam cum se intampla si cu hartile din Google Maps.

Google Translate avea promisa aceasta functionalitate de ceva vreme, insa marea schimbare de astazi sta totusi in faptul ca traducerile sunt facute mult mai natural folosind un sistem de inteligenta artificiala creat de catre cei de la Google. Tind sa cred ca incepand de astazi un numar mult mai mare de utilizatori ai Google Translate se va bucura de schimbarile oferite de catre platforma, mai ales ca suportul pentru 59 de limbi permite folosirea aplicatiilor oriunde, inclusiv pentru Romania.