iPhone 9: Productia A INCEPUT, Functia GROZAVA Adusa de Apple

iPhone 9 are productia unei componente foarte importante inceputa deja, compania Apple urmand a ne oferi deasemenea si ceva ce asteptam de cativa ani, dar pana acum nu a putut fi oferit.

iPhone 9 Productia Componentelor INCEPUT

iPhone 9 va fi lansat abia in toamna de catre compania Apple, insa iata ca productia unora dintre componente a inceput deja, cei de la Apple grabind procesul pentru a putea produce suficient de multe unitati pentru lansare. Vorbim despre modemurile pe care cei de la Intel le vor furniza pentru iPhone 9, productia acestora fiind deja inceputa pentru ca primele componente sa ajunga la cei de la Foxconn chiar in iulie pentru ca procesul de productie sa poata inceapa.

iPhone 9 urmeaza sa foloseasca un nou model XMM 7560 al celor de la Intel, el oferind viteze mai mari pentru navigare pe internet, dar cel mai probabil si semnal GSM imbunatatit pentru utilizatori. Stim cu totii ca modemurile celor de la Intel nu sunt chiar cele mai grozave, insa pentru iPhone 9 compania americana va incerca cel mai probabil sa mai rezolve dintre problemele care au fost anuntate pana in prezent de catre Apple si clienti.

iPhone 9: Productia A INCEPUT, Functia GROZAVA Adusa de Apple

iPhone 9 urmeaza sa fie primul iPhone gigabit pe care compania Apple il ofera, deoarece noul modem al celor de la Intel poate oferi viteze de navigare pe internet de pana la 1 Gbps, la fel precum cele ale Qualcomm. Samsung foloseste de ceva vreme modemuri ale Qualcomm care le ofera telefoanelor sale posibilitatea de a naviga pe internet la viteze de pana la 1 Gbps, iar de anul acesta iPhone 9, iPhone 11 si iPhone X Plus vor oferi acelasi lucru.

“Intel has started production of modem chips that will go into Apple’s upcoming iPhones later this year. XMM 7560 [modem chips are] now in the process of being deployed… It is in trial and mass production. The chip is also Intel’s first product set to reach data download speeds of up to 1 gigabit per second.”

iPhone 9 ar putea fi ultimul model al iPhone care nu va avea suport 5G, iar asta deoarece Intel a anuntat ca incepand cu 2019 va crea modemuri care ofera suport pentru acest tip de retele de telefonie mobila. Samsung Galaxy S10 va avea suport 5G inca din prima parte a anului 2019, insa iPhone 9 nu va veni cu asa ceva, nici celelalte modele din 2018, asa ca va trebui sa asteptam pana in toamna anului 2019 pentru a beneficia de asemenea tehnologii.