Huawei COPIAZA Functia GROZAVA a Samsung GALAXY S9

Huawei a decis sa copieze o functie grozava a Samsung GALAXY S9, compania chinezeasca oferindu-le clientilor ceva ce multi nu credeau ca vor avea vreodata.

Huawei COPIAZA Functia Samsung GALAXY S9

Huawei a reusit intr-un final sa copieze functia cea mai grozava din Samsung Galaxy S9, chinezii oferindu-le intr-un final clientilor o functionalitate pe care as vrea sa o vad cat mai repede inclusiv in telefoanele iPhone. Samsung GALAXY S9 a fost lansat de catre cei de la Samsung cu o functie care permite transformarea telefonului intr-un calculator prin proiectarea unei interfete speciale pe un monitor si controlarea ca un calculator, iar Huawei ofera acelasi lucru.

Huawei le va permite clientilor sa ruleze Windows 10 pe telefoane folosind o aplicatie speciala si Hiawei Cloud PC, telefonul putand fi conectat la un monitor extern, functionalitatea fiind foarte similarea cu cea a Samsung GALAXY S9. Puteti vedea in clipul video de mai jos noua functie grozava pe care Huawei o va oferi pentru utilizatori, iar diferenta majora fata de Samsung GALAXY S9 sta in faptul ca e nevoie de conectarea la un sistem de tip cloud pentru utilizare.

Huawei COPIAZA Functia GROZAVA a Samsung GALAXY S9

Huawei are totusi un mare avantaj in comparatie cu Samsung GALAXY S9, desi necesita folosirea unei conexiuni de internet pentru a oferi aceasta functionalitate, mai exact faptul ca permite utilizarea Windows 10. Samsung GALAXY S9 ofera o versiune desktop a Android pentru clienti, in timp ce Huawei ofera direct Windows 10, dar utilizatorul trebuie sa se conecteze prin internet la infrastructura Cloud a Huawei pentru a folosi intregul sistem creat de catre chinezi.

Huawei a inteles totusi ca smartphone-urile trebuie sa aiba si functii inteligente si sa poata fi transformate in calculatoare, precum Samsung GALAXY S9, iar de aici incolo cred ca si alti producatori vor oferi ceva similar. Huawei intra in 2018 in avantaj nu doar fata de Samsung GALAXY S9, ci si de compania Apple, care nu prea pare sa aiba in plan sa ofere asemenea functii avansate pentru utilizatorii care ii cumpara telefoanele iPhone in lumea intreaga.