OPPO Find X: Primul VIDEO cu Telefonul VISELOR Tale

Oppo Find X este telefonul la care ai visat pana in prezent si care va fi lansat luna aceasta, compania OPPO confirmand oficial ca il va aduce pe piata.

Oppo Find X VIDEO Telefon VISELOR

Oppo Find X este urmatorul telefon Android care va transforma visele utilizatorilor de smartphone-uri in realitate, iar asta deoarece urmeaza sa aiba 93.8% din panoul frontal ocupat doar de catre ecran. Mai jos avem si un prim clip video care ne arata Oppo Find X, acesta fiind inregistrat in China, acolo unde compania Oppo se bucura de o popularitate enorma in randul cetatenilor, iar tot acolo va fi si prezentat in mod oficila noul telefon mobil.

Oppo Find X ar mai mult din panoul frontal ocupat de catre ecran decat Vivo NEX, diferenta fiind de 91.24% fata de 93.8%, ceie doua procente fiind luate din partea inferioara a ecranului, acolo unde mai exista singura margine. Daca va uitati la imaginea de mai sus, si clipul video de mai jos, veti realiza ca Oppo Find X va fi un nou pas in direct eliminarii marginilor ecranelor telefoanelor, ceva ce aproape orice utilizator isi doreste acum.

OPPO Find X: Primul VIDEO cu Telefonul VISELOR Tale

Oppo Find X vine de la un producator chinez care abia acum incearca sa isi faca un renume la nivel international, deci exact precum in cazul Vivo NEX, e greu de spus daca va fi lansat si in Europa. In ciuda acestui lucru, Oppo Find X si Vivo NEX vor pune presiune pe companii ca Huawei, Samsung, si altele din Asia pentru a inova si a lansa smartphone-uri care sa aiba margini tot mai mici pentru ecrane, iar mai apoi si Apple va fi fortata sa faca asta.

Oppo Find X va fi un telefon Android care va oferi o experienta mediocra, cam asa cum ofera majoritatea telefoanelor facute de catre chinezii de la companii mici si medii, dar asta va conta mult mai putin in final. Important este ca Oppo Find X va aduce un ecran atat de mare si atat de interesant implementat, incat alte companii vor trebui sa priveasca atent la aceste schimbari pentru a face unele similare, poate chiar mai bune, in final.

17 COMENTARII

  1. Telefonul din câte știu va fi prezentat la Paris pe 19.06.
    Oppo mai spune ca Italia, Spania și Franța sa fie pregătite . Exista o lansare și in Europa.

  2. Oppo are deja un renume international si ofera o experienta mult peste mediocra , daca nu chiar foarte buna.
    Candva de mult , pe la Oppo color OS 2 , avea cea mai frumosa interfata de utilizator , gesturi , pagini cu widget-uri full functionale (photo, video) aidoma programelor , functii avansate .Era ceva deosebit fata de tot restul lumii .
    Dupa cate stiu , fac parte din acelasi grup cu Vivo si ofera telefoane in segmentul superior celor de al Vivo.
    Au o cota de piata de vreo 8 % , fiind pe locul 4-5 , deci sunt unul din cei mai mari producatorii mondiali .

  3. “Oppo Find X va fi un telefon Android care va oferi o experienta mediocra”
    Ai testat înainte telefonul de ai tras concluziile astea?

  4. Doar ca Oppo ala merita banii pe cand iPhone X , nu !
    S9 costa 720$ , un pret apropiat si isi merita banii de asemenea .
    Doar Apple are imense probleme in a justifica pretul cerut, se vade si in vanzari.
    Deci nu e deloc relevant ca unii platesc ce cere Apple si nu-i face pe unii “bogati” si pe ceilalti saraci , pt ca nu vor sa plateasca ce nu merita.

  5. Aparent , in viitorul apropiat toți săracii vor avea smartphone-uri super frumoase cu ecrane care acoperă toată frontala și senzor de amprenta sub display iar minoritatea bogătașilor se vor holba la bretonul device-ului lor sperând ca “a luat-o din prima” . Ce sa zic , măcar o sa-si etaleze avuția , satisfacție garantata

  6. Nu a testat, dar el stie intotdeauna ce e si cum…ne da si sfaturi ce sa facem…la fel ca si srb srb…..a stai ca e unul si acelasi

  7. Aparent , in viitorul apropiat toți săracii vor avea smartphone-uri super frumoase cu ecrane care acoperă toată frontala și senzor de amprenta sub display iar minoritatea bogătașilor se vor holba la bretonul device-ului lor sperând ca “a luat-o din prima” . Ce sa zic , măcar o sa-si etaleze avuția , satisfacție garantata

  8. Daca nu ai bani ,atunci da,pt multi iphone sau altele nu merita banii. Daca costa 1 leu ,leu la care iti permiti banuiesc sa nu te uiti,atunci nu mai faceai atata gargara
    Plus ca arata ca nu ai inteles nimic din comentariu