OPPO Find X: Telefonul Android care te va Da pe Spate

OPPO Find X este noul telefon Android care te va da pe spate multumita schimbarilor uriase confirmate astazi, Oppo pregatind inovatii de ultima generatie.

OPPO Find X Telefonul Android Da Spate

OPPO Find X este un nou telefon Android produs in China de catre compania OPPO pentru cei interesati sa se bucure de un design exceptional, dar si de functii de ultima generatie intr-un pachet care sa fie suficient de ieftin. Mai jos aveti invitatia trimisa de catre chinezi pentru prezentarea OPPO Find X in cadrul unei conferinte ce va avea loc in Paris, deci exista sanse foarte mari ca telefonul sa fie pus in vanzare inclusiv in Europa in aceasta vara.

OPPO Find X va avea un ecran curbat, produs de catre cei de la Samsung, insa daca va uitati cu atentie la imaginea de mai jos, veti observa ca OPPO vrea sa foloseasca unui care are margini practic inexistente. OPPO Find X a fost certificat si de catre autoritatile din China deja, astfel ca vorbim despre un smartphone care are un potential imens de a concura cu Vivo NEX pentru atentia lumii intregi in aceasta vara, daca va arata atat de bine.

OPPO Find X: Telefonul Android care te va Da pe Spate

OPPO Find X Telefonul Android Da Spate 1

OPPO Find X poate pune si el in umbra iPhone X si Samsung Galaxy S9 cu design-ul care pare sa fie intr-adevar surprinzator in comparatie cu cele ale telefoanelor premium create de catre cei de la Samsung si Apple. Partea si mai interesanta sta in faptul ca OPPO Find X urmeaza sa foloseasca si un ecran care nu are margini, asa ca vorbim despre un telefon care ar trebui sa ii dea pe spate pe consumatori cu noul design care a fost creat de OPPO.

OPPO Find X a fost certificat cu confirmarea faptului ca va avea un chip Qualcomm Snapdragon 845 implementat de catre chinezi, plus 8 GB RAM pregatiti pentru utilizare, deci vorbim despre o schimbare suficient de mare. Nu se stie deocamdata cat va costa OPPO Find X in momentul lansarii, insa cel mai probabil nu va fi chiar atat de scump precum se asteapta unii, iar lansarea in Europa va pune presiune mare pe ceilalti producatori.