Vivo NEX vs iPhone X Plus: Comparatia Ecranelor

Vivo NEX si iPhone X Plus au parte de o prima comparatie a ecranelor, care ne arata cat de impresionant este noul telefon al chinezilor.

Vivo NEX iPhone X Plus Comparatia Ecranelor

Vivo NEX si iPhone X Plus apar astazi intr-o comparatie foarte interesanta care are menirea de a ne arata ce vor oferi cele doua telefoane mobile anul acesta cand vine vorba despre ecranele gigant. Vivo NEX are un ecran cu diagonala de 6.59 inch, in timp ce iPhone X Plus va avea un ecran cu diagonala de 6.5 inch, diferentele dintre dimensiunile lor fiind minore, insa design-ul este mult mai impresionant pentru telefonul Vivo.

Vivo NEX are un ecran cu margini mult mai subtiri decat cele vizibile penru iPhone X Plus, iar asta multumita modului in care a fost gandit dispozitivul, compania Apple putand face deasemenea o schimbare similara pentru produsele sale. Vivo NEX arata deasemenea mult mai bine fara decupaj in partea superioara, iPhone X Plus continuand sa aiba acelasi design precum iPhone X, o eliminare a decupajului nefiind asteptata in viitorul apropiat pentru serie.

Vivo NEX vs iPhone X Plus: Comparatia Ecranelor

Vivo NEX iPhone X Plus Comparatia Ecranelor 1

Vivo NEX a fost gandit de catre cei de la Vivo pentru a uimi lumea intreaga cu un ecran care parea imposibil de implementat intr-un telefon mobil, insa iata ca atunci cand vrei, poti face aproape orice. Daca va uitati cu atentie la partea inferioara a Vivo NEX si iPhone X Plus, veti observa ca marginea ecranului telefonului Apple e doar putin mai mica decat cea a telefonului Vivo.

Vivo NEX reuseste, practic, sa reduca marginile ecranului pana in punctul in care atunci cand este deschisa camera, telefonul se imbina aproape perfect cu mediul inconjurator, ceva ce iPhone X Plus nu va putea oferi vreodata. Sincer sa fiu, cred ca Vivo NEX are un design mult mai bun decat iPhone X Plus pentru ecran, iar compania Apple ar trebui sa invete ceva de aici pentru viitoarele sale modele, insa sansele ca acest lucru sa se intample sunt infime.