Google Chrome: Functia NOUA GROZAVA din Aplicatie

Google Chrome are o noua functie grozava implementata in aplicatia pentru telefoane, utilizatorii putandu-se bucura de o schimbare foarte buna pentru oameni

Google Chrome Functia NOUA Aplicatie

Google Chrome este unul dintre cele mai folosite browsere pentru navigare pe internet de pe telefoane mobile si calculatoare, compania americana implementand o noua functie foarte interesanta pentru utilizatorii globali. In imaginea de mai jos vedeti o noua functie care se numeste Google Duplex, ea aducand pentru Google Chrome o bara de scurtaturi in partea inferioara a aplicatiei, aceasta facilitand accesarea unei serii de functii foarte utile pentru folosirea de pe telefoane.

Google Chrome permite in primul rand revenirea la pagina Home setata pentru browser prin apasarea primului buton, care arata ca o casuta, in timp ce butonul care reprezinta litera G permite accesarea barei de adresa. Urmatoarele doua butoane permit accesarea rapida a tuturor tab-urilor cu website-uri deschise in Google Chrome, plus accesarea meniului de setari, noua functionalitate simplificand utilizarea browserului cu o singura mana pe telefoanele iPhone si Android.

Google Chrome: Functia NOUA GROZAVA din Aplicatie

Google Chrome Functia NOUA Aplicatie 1

Google Chrome nu afiseaza in mod permanent aceasta bara de scurtaturi in timpul navigarii pe internet, ea fiind ascunsa pentru a nu ocupa spatiu pe ecran in care ar trebui sa fie afisate informatii din paginile de internet. Cei de la Google vor sa faca Google Chrome mai usor de folosit cu o singura mana, asa cum navigheaza majoritatea oamenilor pe internet folosind telefoanele mobile, astfel ca modificarea va fi cu siguranta apreciata de catre foarte multa lume.

Google Chrome are disponibila aceasta modificare in momentul de fata pentru versiunea beta a aplicatiei pentru Android, ea putand fi activata dupa ce introduceti comanda urmatoare in bara de adresa a browserului : chrome://flags/#enable-chrome-duplex. Google Chrome va trebui repornit o data, sau de doua ori, prin inchiderea fortata a aplicatiei pe telfeoane, asa ca daca nu functioneaza din prima, va trebui sa repetati, iar in ceea ce priveste lansarea sa oficiala, deocamdata nu se stie cand va avea loc.