Apple vrea sa Concureze Netflix cu Propriul Serviciu

Apple vrea sa isi lanseze propriul serviciu de streaming video care sa concureze cu Netflix pe piata de filme si seriale online pentru utilizatorii din lumea intreaga.

Apple Concureze Netflix Propriul Serviciu

Apple are planuri foarte mari cu divizia care va produce continut video pentru utilizatorii din lumea intreaga, americanii neavand intentia de a oferi prea mult prin Apple Music. Conform unor informatii aparute in cursul acestui weekend, compania Apple vrea sa lanseze un serviciu de streaming audio concurent Netflix, dar la un pret mai ieftin.

Apple ar dori sa concureze Netflix cu un serviciu al carui pret ar fi sub cel de 11 dolari pe luna perceput in SUA de catre compania cei de la Netflix, insa cat de ieftin ar putea fi, nu se stie. Apple vinde deja abonamente pentru Apple Music la pretul de 10 dolari in SUA, asa ca acest serviciu de streaming video ar trebui sa aiba un pret similar, dar va trebui platit separat.

Apple vrea sa Concureze Netflix cu Propriul Serviciu

Apple investeste sume serioase de bani in crearea de continut video pentru utilizatorii de iDevice/Mac-uri din intreaga lume, iar cumva trebuie sa isi si recupereze investitiile pe care le face. A cere 9 – 10 dolari pe luna pentru un serviciu de streaming audio nu este o idee chiar atat de rea, mai ales ca americanii s-au obisnuit deja sa plateasca pentru muzica si filme.

“One TV executive who has talked to Apple tells me Apple says it intends to sell a standalone subscription to its original video shows, priced below Netflix, whose standard offering costs $11 a month in the U.S.”

Desigur ca multa lume se astepta ca Apple sa lanseze continutul original direct in Apple Music, insa se pare ca acest lucru nuar urma sa se intample, planurile celor din Cupertino fiind cu mult diferite. Chiar daca Apple va alege sa perceapa un abonament lunar separat pentru serviciul de streaming video, va exista cu siguranta lume dornica sa profite de ceea ce are de oferit.