iPhone SE 2: Vestea PROASTA pentru Fanii Apple

iPhone SE 2 are astazi anuntata o veste foarte proasta pentru fanii companiei Apple, americanii schimbandu-si planurile pentru noul telefon asteptat de multa lume.

iPhone SE 2 Vestea PROASTA Fanii Apple

iPhone SE 2 este unul dintre cele mai asteptate modele de telefoane ale companiei Apple pentru anul 2018, insa in ciuda zvonurilor care anuntau faptul ca telefonul va fi pus in vanzare in prima parte a anului, asta nu s-a intamplat. Apple nu s-a grabit sa aduca pe piata vreun iPhone SE 2, iar din cate se pare, americanii nici nu preau au intentia sa schimbe asta in vreun moment, sau altul, cel putin nu in ceea ce priveste anul 2018.

iPhone SE 2 nu ar fi pregatit de catre Apple pentru lansare in 2018, conform celor mai recente informatii privind noul model de telefon, compania americana avand in plan sa lanseze doar trei modele premiul in toamna. iPhone SE 2 nu isi regaseste vreun loc in oferta celor de la Apple in momentul de fata, iar asta cel mai probabil din cauza faptului ca Apple vrea ceva diferit de la seria sa de telefoane, renuntand sa mai lanseze ceva cu ecran mic.

iPhone SE 2: Vestea PROASTA pentru Fanii Apple

iPhone SE 2 ar fi multumit o serie dintre fanii Apple care asteptau un upgrade pentru telefonul cu ecran de 4 inch, care a fost prezentat ca fiind dezvoltat cu un ecran mai mare, dar aceleasi dimensiuni mici precum ale iPhone SE. Din pacate, Apple nu prea mai mare sa fie interesata sa lanseze un iPhone SE 2 in 2018, insa asta nu inseamna ca nu a avea alte planuri in 2019, atunci cand iPhone SE va ajunge la 2 ani de la ultima actualizare.

“Having repeatedly claimed Apple would produce a ‘mini iPhone X’ no larger than the iPhone SE (and produced the schematics to prove it), Olixar says new sources have confirmed Apple’s new models will instead be the largest iPhones it has ever made. In fact, Olixar is so confident in this information it has started production on its official line of accessories.”

iPhone SE 2 ar putea fi un iPhone X mai mic, ar putea aduce Face ID pentru clientii care inca isi doresc telefoane de dimensiuni mai mici, insa asta stim din zvonurile care pana acum s-au dovedit a fi cam incorecte. Daca ar fi sa ma intrebati, as spune ca sansele ca iPhone SE 2 sa mai ajunga pe piata sunt foarte mici, cel putin in ceea ce priveste anul 2018, insa poate ca in 2019 Apple va reveni la ganduri mai bune si va lansa telefonul.