iOS 11.4.1 beta 3 a fost Lansat pe iPhone si iPad

OS 11.4.1 beta 3 a fost lansat de catre compania Apple pentru iPhone, iPad si iPod Touch, compania Apple oferind actualizarea pentru instalare acum.

8

iOS 11.4.1 beta 3 Lansat iPhone iPad

iOS 11.4.1 beta 3 a fost lansat de catre compania Apple pentru iPhone si iPad, americanii oferind aceasta noua versiune a sistemului de operare la o saptamana dupa ce au lansat versiunea anterioara. iOS 11.4.1 beta 3 este disponibil initial doar pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS, insa oricine are un profil de dezvoltator in iPhone si iPad il poate instala.

iOS 11.4.1 beta 3, dupa cum ii sugereaza denumirea, este o versiune intermediara a sistemului de operare pentru iPhone si iPad, compania Apple oferind putine noutati, probabil. Detalii privind schimbarile implementate in iOS 11.4.1 beta 3 pentru iPhone si iPad nu au fost inca dezvaluite, insa nu m-as astepta la ceva extravagant de la Apple.

iOS 11.4.1 beta 2 a fost Lansat pe iPhone si iPad

iOS 11.4.1 beta 3 nu este oferit deocamdata in versiune beta de catre compania Apple, iar nici alte versiuni beta pentru watchOS, macOS, sau tvOS nu sunt deocamdata oferite.